Det Kongelige Teater

Som medlem af Farmakonomforeningen har du mulighed for at få rabat når du køber billetter til en række af Det Kongelige Teaters forestillinger og arrangementer.

Her kan du se aktuelle tilbud fra Farmakonomforeningens partnerskab med Det Kongelige Teater. Ved hver forestilling er der et link, der fører dig til billetkøb på Det Kongelige Teaters hjemmeside. Hvis du er under 25 får du 40 pct. i rabat.

AKTUELLE FORESTILLINGER

15 pct. på Sweeney Todd i Operaen (23. nov. - 22. feb. 2020)
10 pct. på skuespillet Riget, onsdag 15/1 2020 kl. 19:30
10 pct. på operaen La Traviata, tirsdag den 11/2 kl. 20:00
10 pct. på balletten Ballet de Luxe, 18/3 2020 kl. 20:00
10 pct. på rundvisning på Gamle Scene, søndag den 12/4 2020 kl. 11:00
10 pct. på skuespillet Hobitten, onsdag 27/5 2020 kl. 20:30 (Opføres i Ulvedalene)
10 pct. på balletten Et Folkesagn, torsdag 4/6 2020 kl. 20:00
10 pct. på operaen The Handmaids Tale, lørdag den 6/6 2020 kl. 19:30

Du kan læse mere om forestillingerne nedenfor.

Sådan benyttes rabatlinket

Når du vil købe en billet, skal du gøre følgende:

 1. Klik på linket
 2. Klik på datoen du ønsker og hvor mange pladser du skal bruge. HUSK her at vælge ung/voksen
 3. Klik på hvor du gerne vil sidde
 4. Klik på vælg selv pladser eller køb bedste pladser. (førstnævnte anbefales)
 5. Tryk på én af de farvede prikker
 6. Klik om det er en voksen eller ung og på Vælg denne plads for hver plads (rød knap til højre i billedet)
 7. Klik på KØB (rød knap nederst)
  Bemærk, prisen ændres, når du er logget ind og har lagt de ønskede billetter i kurven
  Sæt kryds i feltet Jeg accepterer handelsbetingelserne og klik på Gå til betaling
 8. Vælg leveringsmetode
 9. Log derefter ind med din e-mailadresse og dit password eller Klik på opret ny kunde
 10. Betal dine billetter med kreditkort
 11. Du har nu bestilt dine billetter og du vil modtage dem som pdf-dokument i din mailindbakke. Du behøver ikke printe billetterne. Du kan nøjes med at vise dem på din smartphone
 • Sweeney Todd (d. 23. nov - 22. feb 2020)

  Succesfuld gysermusical kommer til Operaen. Bloddryppende drama, storslået musik og hjemmebagte tærter med menneskekød. Sweeney Todd er ren musical noir, der har skræmt og begejstret publikum verden over. Nu svinges kniven på Det Kongelige Teater.

  Den kendte filminstruktør Tim Burton har tidligere givet sin version af historien om den makabre barber Sweeney Todd, der skærer halsen over på sine kunder, før de ender som tærtefyld. Nu kan du opleve det stemningsfulde drama som musical i Operaens storslåede omgivelser.

  Den musikalske totaloplevelse har de senere år gået for fulde huse på de store scener på Broadway og i London.

  Køb din billet her.

 • Riget (onsdag 15/1 2020 kl. 19:30)

  Porten til Riget åbner sig på ny, når Lars von Triers folkelige spøgelsesgys igen hjemsøger Store Scene.

  Der er begyndt at ske mystiske og uforklarlige ting på Riget. Siden hospitalet blev bygget, har lægerne gennem videnskab forsøgt at gøre op med overtro – men der er kræfter, der ikke kan holdes tilbage. Alt imens den administrerende overlæge Moesgaard forgæves forsøger at forbedre kommunikationen på hospitalet gennem Operation Morgenluft, hører den spiritistiske patient Fru Drusse lyden af en grædende pige i Rigets elevatorskakt. Om natten stopper en spøgelsesambulance ved hospitalets indgang, og en ung læges foster vokser alt for hurtigt. Den svenske overlæge Stig Helmer kæmper indædt med at dække over sin fejloperation af den nu hjerneskadede pige Mona og mod danskerne generelt. Danskjävlar!

  Tv-serien Riget vandt adskillige priser, herunder fire Bodilpriser og seks Robertpriser, og tog danskerne med storm med sin blanding af folkekomedie og gyser. Teaterudgaven er mindst ligeså intens med sit mix af gys, grin og rå uhygge.

  Så kære publikum, hvis I drages af Riget igen, så vær vel beredt på at tage det gode med det onde.

  Anbefales fra 15 år.

  Køb din billet her.

 • La Traviata, tirsdag den 11/2 kl. 20:00

  Oplev Verdis mesterværk, La Traviata, i David Radoks opsætning, der tidligere på Den Kongelige Opera har vundet publikums hjerter.

  Verdis opera om den umulige kærlighed har siden premieren grebet et stort publikum om hjertet, og får os stadig til at gribe efter lommetørklædet. Operaen indeholder alt det, en klassiker skal byde på: iørefaldende arier, vidunderlig orkestermusik og en gribende historie.

  En ung mand forelsker sig hovedkulds i en kvinde, der sælger sig selv til rige mænd. Det er temaet i Alexandre Dumas’ roman Kameliadamen fra 1848, der udsprang af hans egen forelskelse i en kurtisane. Romanen har siden givet inspiration til utallige bearbejdelser af dramaet ikke mindst til to af operalitteraturens absolut mest populære værker, nemlig Verdis La Traviata og senere Puccinis La bohème. Mange kender også fortællingen om den svære kærlighed gennem Baz Luhrmann-filmen Moulin Rouge.

  Den prostituerede Violetta Valéry lever et velhavende, men tomt og kærlighedsløst liv, og hun forelsker sig tilbage i sin unge tilbeder. Det bliver enden på hendes storhedstid, og de kommer begge til at lide for kærligheden. Violetta må ofre sin kærlighed for at en anden ung kvinde kan opnå lykken.

  Verdi forargede sin samtid ved at beskrive den altopofrende Violettas sørgelige skæbne i operaen blot seks år efter, at virkelighedens parisiske Violetta var død af tuberkulose. Den rørende og eviggyldige historie er siden blevet en af publikumsfavoritterne i operalitteraturen.

  Der synges på italiensk med danske overtekster.

  Anbefales fra 14 år.

  Køb din billet her.

 • Ballet de Luxe, 18/3 2020 kl. 20:00

  Ballet de Luxe er for alle danseelskere – hvad enten man er en garvet ballettoman, der har set det meste, eller en nysgerrig nybegynder med en kernesund entusiasme, kan man roligt give sig i kast med luksusballetten

  Denne sæsons program består af tre meget forskellige værker og indledes med Ballo della Regina – dronningens bal – hvor ballerinaerne viser, hvad de kan. Balletten er et af George Balanchines sidste værker, og det kræver sin kvinde med en koreografi, der skubber grænserne for fysisk formåen og samtidig udstråler sorgløs munterhed.

  I den helt nye August 2.0 bliver det så herrernes tur. Her sender Dinna Bjørn og Nikolaj Hübbe et ærbødigt nik til August Bournonville og bringer mesterens koreografi ind i det 21. århundrede – virtuose herretrin i en vekslen mellem soli, duetter og større formationer.

  Programmet afsluttes med den storslåede 3. akt af en af de største russiske klassikere, Marius Petipas Raymonda, hvor der ikke spares på bravurdansen.

  Køb din billet her.

 • Rundvisning på Gamle Scene, søndag den 12/4 2020 kl. 11:00

  Kom med på opdagelse på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Oplev den helt særlige stemning, de historiske loftsmalerier, svunge engle og den traditionelle store prismelysekrone i teatersalen. Kom med bag scenen hvor sceneteknikken arbejder og besøg den store skræddersal, hvor eventyrlige kostumer til alle teaterets forestillinger bliver til og hvor kun fantasien sætter grænser. På Gamle scene er får I også et kig ind i H.M. Dronning Margrethe 2.'s private salon og loge.

  Rundvisningen tager 90 minutter og gennemføres på kunstens præmisser. Prøver der trækker ud eller sceneteknik, der kræver akut justering, kan bevirke at vi ikke kan gå den vante rute.

  Rundvisningen foregår på dansk.

  Gratis adgang for børn mellem 0 & 2 år
  Børnebillet for børn mellem 3 og 12 år

  Køb din billet her.

 • Hobitten, onsdag 27/5 2020 kl. 20:30 (Opføres i Ulvedalene)

  I et hul i jorden boede der en hobbit. Oplev Tolkiens fantastiske eventyr som teater i skoven for hele familien.

  Hobbitten Bilbo Sækker lever et stilfærdigt liv i sit lille hobbit-hul uden skyggen af dramatik, indtil den dag troldmanden Gandalf inviterer ham med på en uventet rejse. Sammen med krigeren Thorin Egeskjold og hans selskab af dværge drager Bilbo mod Det ensomme bjerg for at genvinde skatten under bjerget. Undervejs på den farefulde vej skal han bevise sit værd mod mystiske, mørke kræfter og overvinde dragen Smaug. På forunderlig vis finder Bilbo også en magisk, dragende ring, der er bundet til Midgårds skæbne.

  Instruktør og teaterchef Kasper Holten er tilbage i Dyrehaven. Denne gang forvandler han skoven til fantasy-litteraturens arnested, Tolkiens mytiske univers Midgård fyldt med trolde, elvere, ørne og drager. Det magiske eventyr levendegøres opfindsomt og legende i et nytænkende samspil mellem skuespillere og menneskeførte dukker.

  Kom i skoven og oplev skuespillerne, hestene og de spektakulære effekter – kun fantasien sætter grænser.

  Anbefales fra 6 år.

  Køb din billet her.

   

 • Et Folkesagn, torsdag 4/6 2020 kl. 20:00

  Smukke, milde Hilda lever blandt trolde i en jordhøj, men føler sig meget anderledes. Vilde og utæmmelige frøken Birthe bor til gengæld på den fornemme herregård og har svært ved at tilpasse sig de fine forhold. Der er noget rivravruskende galt i Bournonvilles underfundige ballet Et folkesagn.

  Der er skruet helt op for forviklingerne, spændingen og romantikken i Et folkesagn, og der er ikke sparet på teatermagien og de store følelser, når Junker Ove i sidste øjeblik finder ud af, at han måske er ved at gifte sig med den forkerte pige.

  Et folkesagn fra 1854 er blevet kaldt Bournonvilles danskeste ballet, og han tøvede da heller ikke selv med at kalde den sit ”fuldstændigste og bedste koreografiske arbejde”. På bedste guldaldervis præsenterer han os her for spændingerne mellem vores verden og den dæmoniske, farlige underverden; det mystiske, ukendte og dunkle kolliderer med glæden, lyset og harmonien, men heldigvis kan det hele ende lykkeligt med den berømte brudevals i den lyse sommernat.

  Sorella Englund og Nikolaj Hübbe har i deres udgave af balletten gjort den fascinerende fortælling mere nuanceret og nutidig, og sammen med scenografen Mia Stensgaard har de skabt en forestilling, der strækker sig fra hammershøisk, tyst skønhed til det vildeste rave party med troldebiller, mosebørn, heksevampyrer, hovedløse kæmper og døde dyr.

  Anbefales fra 11 år.

  Køb din billet her.

 • The Handmaids Tale, lørdag den 6/6 2020 kl. 19:30

  Poul Ruders’ opera over Margaret Atwoods roman om et koldt og goldt fremtidens USA er en smuk, skræmmende og gåsehudsfremkaldende oplevelse.

  Margaret Atwoods prisbelønnede dystopiske roman The Handmaid's Tale fra 1985 foregår i en ikke alt for fjern fremtid i USA. Grundet forurening er fødselstallet dalet faretruende, og et religiøst, totalitært regime har overtaget magten og skabt et samfund, hvor de få tilbageværende fødedygtige kvinder holdes som fødemaskiner hos magteliten.

  Den internationalt berømmede danske komponist Poul Ruders omsatte de dramatiske kvaliteter i Atwoods mesterværk til en opera, der havde urpremiere på Den Kongelige Opera i 2000.

  Ruders’ musik er spektakulær og effektfuld fra få violiners sarte lyd til den fulde orkesterklang, der understreger den fremmede og kolde verden i fortællingen. Siden urpremieren er operaen blevet opført på utallige store internationale operahuse. Fortællingens popularitet er tillige vokset i takt med, at romanen er blevet omsat til både film og en populær Emmy- og BAFTA-prisvindende tv-serie.

  Efter komponistens eget ønske synges operaen denne gang i librettisten Paul Bentleys amerikanske version.

  Der synges på engelsk med danske overtekster.

  Anbefales fra 15 år.

  Co-produktion med San Francisco Opera.

  Køb din billet her.


Emneord