Tandforsikring

Få forsikret dine og familiens tænder gennem Farmakonomforeningen

Det kan være dyrt at få ordnet tænder. Men nu er der godt nyt til dig, der er aktivt eller ledigt medlem af Farmakonomforeningen. Som medlem har du nemlig nu mulighed for at tegne en meget attraktiv tandforsikring.

Forsikringsordningen gælder medlemmer på det offentlige område og i Industrisektionen samt på Færøerne og i Grønland, der får mulighed for at få dækket tandlægeudgifter på op til 30.000 kr om året.

Farmakonomforeningen har lavet en aftale med Tryg, der også står for den tandforsikring, de apoteksansatte har via deres overenskomst. 

Læs faktaark om forsikringen her

Der bliver lukket for tilmeldingen den 9. marts. Det er altså inden den dato, at du skal tilmelde dig for at sikre, at både du selv, din familie og dine kolleger er bedre stillede, hvis uheldet er ude, og det bliver nødvendigt med et besøg i tandlægestolen.

Tilmeld dig som medlem via Min Side

PRIS

Det koster 840 kr. pr. medlem pr år.

For ægtefæller og børn koster forsikringen 970 kr. pr. person pr. år.

Tallene er inklusive en obligatorisk statsafgift. Selvrisikoen er på 995 kr. pr. person pr. året.

Til sammenligning vil det koste mere end tre gange så meget, hvis man som privatperson tegner en tandforsikring, og den vil stadig ikke dække helt så godt.

Forsikringssummen bliver opkrævet kvartalsvis sammen med medlemskontingentet.

  • Tilmeld ægtefælle/samlever/børn

    Hvis du tegner en tandforsikring har du mulighed for at udvide forsikringen, så ægtefælle/samlever og/eller børn mellem 18 og 25 år bliver omfattet.

    Læs betingelserne her

    Skæringsdatoen den 9. marts gælder også, hvis du vil have din nærmeste familie omfattet af ordningen. Undtagelsen er børn, som endnu ikke er fyldt 18 år. De kan tilkøbe ordningen inden for 30 dage efter deres 18-års fødselsdag. Det samme gælder en ny ægtefælle/samlever, der også i fremtiden kan tilkøbe tandforsikringen inden for 30 dage efter, at I er blevet gift eller er flyttet sammen.

    Tilmeld ægtefælle/samlever/børn

Få mere at vide

Hvis du har spørgsmål om dækning og indhold i tandforsikringen, så kontakt Tryg på 7874 8387.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du tilmelder ægtefælle/samlever/børn, oprettelse og administration af ordningen, så kontakt Farmakonomforeningen på 3312 0600.

Det samme gælder, hvis du har spørgsmål til forsikringen i forbindelse med at være på ulønnet orlov fra en stilling i enten det offentlige eller på industriens område.

Fakta om tandforsikringen


Emneord