Attraktiv tandforsikring: Nu til alle aktive og ledige medlemmer

Om kort tid kan også farmakonomer i det offentlige, i industrien, på Færøerne og i Grønland købe en attraktiv tandforsikring. Men det kræver en indsats. Hvis ikke halvdelen af målgruppen tilmelder sig, bliver det ikke til noget.

Det kan være dyrt at få ordnet tænder. Men nu er der godt nyt til alle aktive og ledige medlemmer af Farmakonomforeningen. Snart kan de nemlig købe en tandforsikring på særdeles favorable vilkår.

Samme som apoteksansatte farmakonomer
Farmakonomforeningen har lavet en aftale med Tryg, der også står for den tandforsikring, de apoteksansatte har via deres overenskomst.

Fremover har også medlemmer på det offentlige område og i Industrisektionen samt på Færøerne og i Grønland mulighed for at få dækket tandlægeudgifter på op til 30.000 kr.

Derudover er det muligt at udvide sin forsikring, så ægtefælle/samlever og/eller børn mellem 18 og 25 år bliver omfattet.

Alt sammen til en absolut konkurrencedygtig pris. Det koster 840 kr. pr. person inkl. statsafgift for medlemmer at tilmelde sig ordningen pr. år. For ægtefæller og børn koster det 970 kr. pr. person inkl. statsafgift pr. år.

Selvrisikoen er på 995 kr. om året.

Til sammenligning vil det koste mere end tre gange så meget, hvis man som privatperson tegner en tandforsikring, og den vil stadig ikke dække helt så godt.

Få ordningen til at blive til virkelighed
Ordningen gælder for alle aktive og ledige medlemmer.

Men det kræver en indsats fra dig.

Hvis ikke halvdelen af målgruppen tilmelder sig, bliver det ikke til noget.

Tandforsikring for alle aktive og ledige medlemmer

Farmakonomforeningen tilbyder alle aktive og ledige medlemmer af købe en tandforsikring på favorable vilkår hos Tryg. Familie kan også blive omfattet. Læs alle detaljer her.

Fakta for medlemmer

Fakta for familiemedlemmer

Se hvilke ydelser der kan blive dækket

Sådan tilmelder du dig
Der bliver åbnet for tilmeldingen til ordningen mandag den 10. februar. Du har med andre ord tid til at sætte dig ind i betingelserne, som findes på farmakonom.dk.

Tilmeldingen foregår (udelukkende) fra Farmakonomforeningens hjemmeside - farmakonom.dk.

Der bliver lukket for tilmeldingen den 9. marts. Det er altså inden den dato, at du skal tilmelde dig for at sikre, at både du selv, din familie og dine kolleger er bedre stillede, hvis uheldet er ude, og det bliver nødvendigt med et besøg i tandlægestolen.

Skæringsdatoen gælder også, hvis du vil have din nærmeste familie omfattet af ordningen. Undtagelsen er børn, som endnu ikke er fyldt 18 år. De kan tilkøbe ordningen inden for 30 dage efter deres 18-års fødselsdag. Det samme gælder en ny ægtefælle/samlever, der også i fremtiden kan tilkøbe tandforsikringen inden for 30 dage efter, at I er blevet gift eller er flyttet sammen.

Markant økonomisk håndsrækning
I 2019 fik farmakonomer på privat apotek en tandforsikringsordning ind i overenskomsten. Siden da har det været et stort ønske at give resten af foreningens erhvervsaktive og ledige medlemmer en tilsvarende mulighed.

Formand for Farmakonomforeningen Christina Durinck er glad for muligheden: - Det er rigtig godt, at foreningen nu kan tilbyde en god tandforsikringsordning til en stor gruppe af medlemmer. Vi ved alle, at tandlægeregninger hurtigt løber op, så muligheden for at tegne en solid forsikring er en velkommen håndsrækning til farmakonomernes tandsundhed.

- Jeg håber virkelig, at rigtig mange medlemmer i det offentlige og i Industrisektionen samt på Færøerne og i Grønland vil benytte sig af muligheden, fortsætter hun. - Dels fordi der skal en del tilmeldte til, for at ordningen bliver til noget. Men også fordi det kan få stor betydning for den enkelte. Der ligger meget trivsel i at have sunde tænder.

Det omfatter ordningen
Som med alle andre forsikringer er det en rigtig god idé at læse forsikringsbestemmelserne, inden du melder dig til – og i øvrigt at tjekke, hvad der er dækket, inden du får lavet noget.

Aftalen dækker fx ikke kosmetiske behandlinger hos tandlægen som tandblegning og tandregulering eller forebyggende tandbehandling (fx tandrensning). Der er også loft over, hvor meget implantat- og kronearbejde, man kan få udført med dækning. Og så er det et krav, at paradentose og andre tandsygdomme skal være opstået i forsikringsperioden for at blive dækket.

Du kan læse selve forsikringsbestemmelserne på farmakonom.dk.

Få mere at vide


Hvis du har spørgsmål om dækning og indhold i tandforsikringen, så kontakt Tryg på 7874 8387.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du tilmelder ægtefælle/samlever/børn, oprettelse og administration af ordningen, så kontakt Farmakonomforeningen på 3312 0600.

Det samme gælder, hvis du har spørgsmål til forsikringen i forbindelse med at være på ulønnet orlov fra en stilling i enten det offentlige eller på industriens område.


Emneord

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600