Du kan stadig nå at få tandforsikring – men du skal skynde dig!

Tilmeldingsfristen for farmakonomer, der vil have en tandforsikring, er blevet udskudt til den 19. marts. Slå til nu og vær med til at sørge for, at ordningen bliver til noget.

Du kan hurtigt få brug for en tandforsikring
Måske tænker du, at du er dækket af din ulykkesforsikring. Og din ulykkesforsikring dækker sikkert fint, hvis uheldet er ude, og du falder på cykel og slår din tænder. Men hvis du skal have skiftet plomber, eller du måske har brug for en krone til dine tænder, så skal du selv til lommerne. Og den slags er dyrt. Her vil du kunne blive dækket af tandforsikringen, du som medlem kan tegne. Du kan få dækket udgifter for op til 30.000 kr. om året. Hvert år.

Tilmeld dig ordningen her

Også for dig der er medlem af Sygeforsikringen Danmark
Gennem dit medlemskab af Farmakonomforeningen kan du som farmakonom i det offentlige, i industrien, i Grønland og på Færøerne LIGE NU tegne en tandforsikring. Ordningen gælder også for ledige. Forsikringen er bedre end både det som du som privatperson kan tegne, OG hvad man plejer at se i tandforsikringer tilbudt gennem fagforeninger. Og det kan også betale sig for dig der er medlem af Sygeforsikringen Danmark. Men du skal slå til nu! Muligheden kommer ikke igen.

Du kan være med til at skubbe ordningen i mål
Farmakonomforeningen tog initiativ til tandforsikringen på baggrund af ønsker fra medlemmer og over 250 farmakonomer har da også tilmeldt sig tandforsikringen. Dertil kommer ægtefæller og store børn. Men vi er stadig et stykke fra målet på i omegnen af 600 farmakonomer, som skal til for, at ordningen bliver til noget.

Tilmeldingsfristen er blevet rykket til 19. marts – slå til nu! 

Tandlæge Med Kvindelig Patient

Emneord

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600