Kom til julebanko med Amin Jensen

Er julefrokosten eller juletræstændingen aflyst på grund af corona? Så fortvivl ikke! - Du kan stadig komme i alletiders julehumør til Farmakonomforeningens virtuelle julebanko d. 3.december.

Julebanko Med Amin Jensen 2020

Torsdag den 3. december kl. 19.30 – 21.00 blænder Farmakonomforeningen op for virtuel julebanko, og du er inviteret! Vi lover gode præmier, musik og julehygge sammen med Amin Jensen, der er bankovært.

Musik og fællessang

Hvis du går og smånynner lidt inden julebanko, er det helt perfekt - for så er du ekstra klar til julebanko. Bag hvert tal gemmer der sig nemlig en (jule)sang. Syng sammen med Amin Jensen eller lyt med på de gættede numre med musikalsk akkompagnement. Akkurat ligesom fællessang på DR1.

Din nye formand, Ann-Mari Grønbæk, står for præmier til de heldige, der vinder – men uanset om du vinder eller ej, lover vi, at du kommer i godt humør med musik og julebanko!

Tilmelding

Tilmelding sker på MIN SIDE.

Tilmelding er først til mølle, og der er begrænsning på antal pladser. Det bliver muligt at skrive sig på en venteliste, hvis pladserne bliver fyldt op.

Hvis I på arbejdspladsen kan overholde de gældende corona-retningslinjer, er I også velkomne til at sidde sammen. Her er det nok, at en af jer tilmelder jer. Husk god afstand, æbleskiver, konfekt og håndsprit!

..Og du behøver ikke at gå i gemmerne og finde de støvede bankoplader frem, dem får du virtuelt, men find gerne en julehue frem eller lidt pynt, så vi kommer rigtig i julestemning!


Emneord

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600