Gode tilbud til projektmagere

For at klæde potentielle FIP-deltagere så godt som muligt på til at deltage med et projekt på FIP har vi – som tidligere år – i samarbejde med Pharmakon udarbejdet en række tilbud til jer, der gerne vil til FIP.

  • Vælg et godt projekt. 45 minutters webinar, som understreger de vigtigste aspekter ved valg af projekt. Webinaret blev afholdt i november og findes her.

  • Skriv et abstract. 30 minutters læringsvideo for FIP-deltagerne med de vigtigste pointer, når du skal udarbejde et abstract. Der vil også være mulighed for at sparre med Pharmakon om projekt og abstract herunder upload til FIP og engelsk korrektur. Endelig dato afventer deadline for abstracts til FIP. FIP-deltagere får direkte besked om tilmelding.

  • Udarbejd en poster til præsentation. To timers workshop i Farmakonomforeningen for FIP-deltagere om at udarbejde en god poster med god balance mellem tekst og figurer. Der vil også være mulighed for sparring på posterindhold og korrektur på engelsk tekst. Workshoppen afholdes i juni. Pharmakon sørger for tryk af posteren i to eksemplarer og 50 handouts. Der dækkes udgifter til transport for deltagerne – og for ansatte på privat apotek tilbydes også refusion for tabt arbejdsfortjeneste. FIP-deltagere får direkte besked om tilmelding.

  • Introduktion til FIP. 30 minutters webinar med intro til FIP herunder til FIP app, program, hvordan det er at være på kongres og interessante aktiviteter på FIP Sevilla 2021. Webinaret afholdes ultimo august. FIP-deltagere får direkte besked om tilmelding.
COLOURBOX51153389

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning