Farmakonomen Cecilie er nomineret til prisen som ”Årets uddannelsesmentor”

A4 Medier kårer i november ”Årets uddannelsesmentor” til en gallafest i DR Byen. Farmakonom og uddannelsesansvarlig Cecilie Aagaard Madsen fra Albani Apotek i Odense er nomineret og skal med til prisuddelingen.

Udklip (1)

A4 Medier er et dansk medie, som sætter fokus på arbejdsmarkedet. De uddeler i år prisen som årets TR, Årets arbejdsmiljørepræsentant og årets uddannelsesmentor til et fint gallashow i DR Koncerthuset d. 17. november 2022.

I løbet af efteråret har man kunne sende indstillinger ind til priserne, og Cecilie har netop fået at vide, at tre kollegaer har indstillet hende – og at hun er en af de tre nominerede til den flotte pris som ”Årets uddannelsesmentor”.

Vi fangede Cecilie i telefonen på arbejdet, efter at hun havde fået nyheden om nomineringen. Cecilie er til daglig farmakonom og uddannelsesansvarlig på Albani Apotek i Odense;

- Jeg er vildt glad og totalt overrasket. Er mundlam og rørt - sikke nogle flotte ord i indstillingen, fortæller Cecilie begejstret.

Da vi spørger Cecilie om, hvorfor hun er så vild med uddannelsesarbejdet, er der ingen tøven;

- Jeg kan bare godt lide at lære fra mig – for vi har sådan et fedt fag! Jeg brænder for, at vi farmakonomer skal være så kloge, som vi overhovedet kan være!

Flot indstilling med masser af ros

Cecilie er en rigtig god vejleder - det er der ingen tvivl om, når man læser indstillingen, som kollegaerne Rikke Stougaard, Kamille Ellegaard og Camilla Schultz har sendt ind sammen.

Rikke skriver;

- Cecilie er en utroligt dedikeret vejleder og en ambitiøs uddannelsesansvarlig. Hun har op til sommerens eksaminer hjulpet alle 4 elever på apoteket, og hun viser overskud for alle elever. Ikke kun ift. det faglige, men også på det personlige plan. Cecilie er en stjerne vejleder [..]

Kamille fortæller, at man kan mærke, at Cecilie bare brænder for opgaven;

- Cecilie skal helt sikkert vinde prisen som årets uddannelsesmentor. Lige fra jeg startede som elev på apoteket, har jeg kunne mærke hvor vigtig en opgave, det er for hende at være uddannelsesmentor. Det er vigtigt for hende, at eleverne på apoteket har det godt, og som elev ved man, at man altid kan komme til hende. Ift. det faglige er hun god til at hjælpe en med at finde ro i perioder, hvor man ellers nemt kan komme til at føle sig presset. Alle burde have en vejleder som Cecilie!

Camilla, der er nyuddannet farmakonom, fortæller også om, at Cecilie kæmper for de bedst mulige vilkår for farmakonomeleverne, og at hun også giver en ekstra hånd, når livet er svært;

- Cecilie er vores nye uddannelsesansvarlig og brænder for de studerende. Hun stiller krav og spørgsmål og arbejder benhårdt for at de studerende skal have gode vilkår og muligheder for læring på arbejdspladsen. Hun var en stor hjælp i forbindelse med min eksamenslæsning i en meget svær periode i mit liv, [..] Jeg ved at hun er vellidt blandt alle de studerende på Odense Albani apotek. Hun fortjener, i den grad, anerkendelsen.

Jeg brænder for, at vi farmakonomer skal være så kloge, som vi overhovedet kan være!

Cecilie Aagaard Madsen Nomineret til prisen som "Årets uddannelsesmentor"

Der var flere indstillede farmakonomer til A4 Mediers priser, men Cecilie er den eneste farmakonom, der er blevet nomineret til prisen. Vi krydser fingre for, at Cecilie løber med prisen til gallafesten i DR Byen d. 17. november.

Hvis du vil se, hvordan festen forløb sidste år, kan du snuse til det i videoen her


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning