Privatlivs- og persondatapolitik

Her kan du læse, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Alle slags oplysninger og informationer, der på en eller anden måde kan henføres til dig, er Personoplysninger. De oplysninger, som vi behandler,
kan vi have fået fra dig eller fra andre, opsamlet dem når du har besøgt vores hjemmeside, eller fået i forbindelse med at du har tilmeldt dig et arrangement eller kurser.

Dataansvarlig

Farmakonomforeningen er dataansvarlig for de oplysninger, som opsamles om medlemmer, andre parter og besøgende på vores hjemmeside, og vi sørger for, at behandling af personoplysninger sker i
overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Vores kontaktoplysninger er:

Farmakonomforeningen
CVR-nr.: 42 90 66 11
Ramsingsvej 30
2500 Valby
Telefon: 33 12 06 00

Hvis Farmakonomforeningen fungerer som databehandler, vil vi foruden lovgivningen altid være underlagt en skriftlig databehandleraftale, der beskriver, hvordan vi beskytter persondata.

De forskellige typer af behandling

  • Personoplysninger

    Her kan du se hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, hvordan vi behandler dem, hvordan vi
    passer på dem, og sidst men ikke mindst hvem vi deler dem med, og hvordan vi må kommunikere med
    dig.

    Da du meldte dig ind i Farmakonomforeningen, CVR-nummer 42906611, indgik du en aftale med os om
    en række ydelser og services, som vi skal levere til dig. En del af vores service får du direkte fra vores
    sekretariat, mens du får andre dele lokalt fra den tillidsrepræsentant, som I har valgt på din arbejdsplads. Tillidsrepræsentanten er en vigtig og integreret del af os som fagforening.

  • Dit medlemskab

    Vores hovedformål som fagforening er at arbejde for dine kollektive og individuelle interesser på arbejdsmarkedet.

    Når det kommer til dine individuelle interesser, så rådgiver og vejleder vi dig blandt andet om løn,
    ansættelsesvilkår, karriere og arbejdsmiljø, ligesom vi arbejder på at påvirke beslutningstagere, så dine
    arbejdsvilkår generelt bliver bedre.

    Når det kommer til dine kollektive interesser, så sørger vi for at udnytte og leve op til de rettigheder og
    forpligtelser, som overenskomst

  • Sådan gør vi

    Samlet set, så skriver vi til dig løbende. V sender dig e-mails, medlemsblade og informationer, og vi taler med
    dig i telefonen. På samme måde sørger vi for at kommunikere med din tillidsrepræsentant,
    din arbejdsplads, konfliktparter, myndigheder og andre relevante parter, når der er behov for det. Sidst
    men ikke mindst, så kan vi også bruge de personoplysninger, vi får om dig, til analyse og statistik. Det
    giver os et vigtigt indblik i udviklingen blandt farmakonomer, som vi bruger i arbejdet for en stærk
    forening.

    Udover vores almindelige rådgivning og vejledning tilbyder vi dig også at gøre brug af en række af vores
    medlemstilbud som eksempelvis Lån & Spar Bank, Runa Forsikring, Forbrugsforeningen etc. Det er ikke
    nødvendigt for dit medlemskab hos os, at du skal tage imod vores medlemstilbud, men vi vil meget
    gerne kunne informere dig om dem løbende ved at sende dig e-mails.

  • Hvordan behandler vi dine data?

    For at vi kan tilbyde dig et medlemskab, som indeholder rådgivning og vejledning, er det nødvendigt
    for os at behandle dine personoplysninger. Vi behandler oplysninger ved at indsamle, systematisere,
    opbevare, bruge, gemme, slette, overføre og videregive de oplysninger, vi har om dit medlemskab, så
    længe du er medlem, og i en periode på minimum ti år efter dit medlemskab hos os er ophørt.

    Kontakter du os vedrørende en konkret sag som for eksempel en tidligere ansættelse, en afskedigelse
    eller andre udfordringer i dit arbejdsliv eller som ledig, så opretter vi en individuel sag i vores sikre ITsystem om din henvendelse. I løbet af et medlemskab har vores medlemmer typisk flere individuelle
    sager hos os, og vi opbevarer de individuelle sager, så længe du er i det pågældende ansættelsesforhold
    og i en periode på minimum ti år herefter.

  • Hjemmesiden

    Når du besøger vores hjemmeside farmakonom.dk opsamler vi data om dig for at kunne lave
    statistik, optimere hjemmesiden og benytte huskefunktioner. Vi behandler blandt andet følgende:

    • Din IP-adresse, som anvendes til statistiske formål,
    • Dit operativsystem og browserversion, som anvendes til optimering af den fremtidige brugeroplevelse på hjemmesiden,
    • Dato og klokkeslæt for besøget på hjemmesiden, som udelukkende anvendes til statistiske formål,
    • Vi placerer cookies på din enhed, herunder tredjeparts-cookies (Google). En cookie er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende, huske
      indstillinger, udføre statistik og målrette indhold. Ønsker du ikke, at vi indsamler oplysninger,
      bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Sletter eller blokerer du,
      cookies risikerer du, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan
      få adgang til.
    • Data videregives til tredjeparter som Google for at få gennemført statistik.
  • Nyhedsbreve og kurser

    Du modtager vores nyhedsbreve fordi, du er medlem og har givet samtykke hertil Har du tilmeldt dig
    kurser og arrangementer, er formålet at kunne kommunikere med dig og at sikre dig gode oplevelser,
    når du deltager. Vi gemmer følgende oplysninger:

    − Navn,
    − Titel,
    − Arbejdsplads,
    − Adresse
    − Telefon
    − E-mail,
    − Arrangementer, kurser, mv.

    Vi anvender webbaserede tjenester som Mailchimp, Enalyzer, Google Analytics, Cbrain M4 og MinSide
    til at udsende nyhedsbreve, håndtere tilmelding, gennemføre analyser, osv. Al data gemmes på servere
    inden for EU eller inden for Privacy Shield samarbejdet og videregives ikke til andre.

  • Rådgivning, modparter og andre parter

    Hvis du er medlem hos os, behandler vi dine personoplysninger som led i vores sagsbehandling. Da vi
    rådgiver vores medlemmer om sager, modtager vi også personoplysninger om andre end vores medlemmer. Nogle gange efter en konkret vurdering, vurderer vi, at vi har tavshedspligt, at det er umuligt
    eller det vil kræve en uforholdsmæssigt stor indsats for os at give besked til alle om vores behandling
    af personoplysninger. I de tilfælde kan du altid læse mere her om vores behandling af personoplysninger. Skulle du have nogen spørgsmål, kan du længere nede i politikken se, hvordan du tager kontakt til
    os.

  • Job

    Hvis du søger et job hos os, behandler vi de personoplysninger, som du selv har givet os eller oplysninger fra andre, som du har samtykket til, at vi må kontakte. Det gør vi, for at vi kan vurdere din ansøgning
    og dig. Vi gemmer alle ansøgninger i en periode på op til 6 måneder, så vi kan være sikre på, at vi
    finder den rette kandidat til stillingen.

  • Hvordan

    For at kunne tilbyde dig medlemskab, en god hjemmeside, nyhedsbreve, kurser, rådgivning, jobs, osv.,
    er det nødvendigt for os at behandle dine personoplysninger ved at indsamle, systematisere, opbevare,
    bruge, gemme, slette, overføre og videregive dine oplysninger.

  • Sikkerhed

    De oplysninger, som du giver os, eller som vi får om dig fra andre, sørger vi for at opbevare sikkert og
    fortroligt. Rent teknisk sørger vi for altid at bruge databehandlere indenfor EU, som vi har sikret os har
    den samme sikkerhed omkring dine oplysninger, som vi har, og internt organisatorisk hos os har vi
    fokus på at uddanne og undervise hinanden i at sørge for en høj datasikkerhed. Når det er hensigtsmæssigt, sørger vi for at kryptere, pseudonymisere eller anonymisere dine oplysninger. Vi vil til enhver
    tid sikre, at vi overholder den gældende persondatalovgivning.

  • Har du spørgsmål?

    Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, er du til enhver tid
    velkommen til at kontakte os på ff@farmakonom.dk.

    Her kan du også rette henvendelse til, hvis du vil
    have indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, hvis du vil have rettet oplysninger om dig, som du
    ikke mener er korrekte, hvis du gerne vil have dine oplysninger slettet, eller hvis du vil trække et eller
    flere af dine samtykker tilbage.


    Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, så kan du klage til Datatilsynet, som du kan finde her:

    Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.


Emneord