Kender du Årets Farmakonom 2022

Kender du en farmakonom, der er helt speciel, og som fortjener et rygklap? – Så er det NU, at du skal sende en indstilling til prisen som Årets Farmakonom!

Årets Farmakonom Web 600X375 Til Web

Vi skal finde en farmakonom, der fortjener anerkendelse, og som ’sidegevinst’ får blomster, en flot gavecheck, hæder - og ikke mindst retten til at bære titlen som «Årets Farmakonom 2022».

Måske du har en god kollega, leder eller tidligere studiekammerat, som gør en forskel for borgerne, faget eller for fællesskabet på arbejdspladsen? Send en indstilling, så han eller hun kan komme i spil til prisen.

Hvem kan blive årets farmakonom
Hvis du kender en farmakonom, som har en eller flere af følgende karakteristika, så kan du indstille vedkommende til prisen:

  • Er nytænkende og bidrager til udvikling eller synliggørelse af faget
  • Har været frontløber i udvikling og gennemførelse af faglige projekter
  • Som kollega eller leder bidrager til et enestående sammenhold og arbejdsmiljø på arbejdspladsen
  • Brænder igennem på en helt særlig måde over for borgerne eller andre fagprofessionelle

Alle indstillinger bliver vurderet samtidig og ud fra en helhedsvurdering. Der er derfor ingen kriterier, der er tæller mere end andre, og det er heller ikke afgørende, hvor mange kriterier farmakonomen kan leve op til.

Formanden uddeler prisen og 5000 kr.
Prisen uddeles af Farmakonomforeningens formand, Ann-Mari Grønbæk, som vil overraske prismodtageren på arbejdspladsen.  Ved overrækkelsen får prismodtageren en buket blomster og 5.000 kroner sammen med et diplom. Besøget koordineres selvfølgelig med arbejdspladsen på forhånd.

Sådan udvælges prismodtageren
Hovedbestyrelsen beslutter ud fra indstillingerne, hvem der bliver Årets Farmakonom, og udnævnelsen sker alene ud fra indstillingernes indhold og ikke ud fra, hvorvidt der for eksempel er flere indstillinger på samme medlem.

Da hovedbestyrelsen er jury, kan hovedbestyrelsesmedlemmer ikke indstilles til prisen, og de kan heller ikke indstille medlemmer til prisen.

Sådan indstiller du en kollega
Kollegaer, samarbejdspartnere eller borgere, der er tæt på farmakonomen i hverdagen, kan indstille et medlem til prisen.

En indstilling må maks. fylde 2 A4-sider og kan underskrives af en eller flere indstillere.

Deadline for indstillinger er d. 30. november 2022 og indstillingen skal sendes til Dorthe Tauber-Lassen pr. mail: dtl@farmakonom.dk. Du får en bekræftelse på, at indstillingen er modtaget.

Hvis du har spørgsmål til prisen, kriterierne eller hvordan man laver en indstilling kan du ligeledes kontakte  Mette Lisbeth Johansen pr. mail: mlj@farmkonom.dk / tlf. 2393 4388.

Tips: Sådan laver du en indstilling

  • Indstillingen må fylde maks to A4-sider.
  • Fortæl hvorfor DU mener, at farmakonomen fortjener prisen – brug gerne lidt plads på det.
  • Brug gerne eksempler og historier/anekdoter i din beskrivelse. Hvordan er farmakonomen fx nytænkende eller en god kollega?
  • Lav evt. indstillingen flere sammen, hvis det er oplagt og giver mening.
Årets Farmakonom Med Hjerte

Christina blev Årets Farmakonom i 2021

- Det lyder som om, vi beskriver en superhelt – det er hun også for os!

Sådan lød én af formuleringerne i den indstilling, der førte til, at Christina Hartmeyer blev overrasket med prisen som Årets Farmakonom 2021.

Christinas kollegaer havde i fællesskab med det lokale apotek sendt en indstilling.

Til prisoverrækkelsen var både Helsingørs borgmester Benedikte Kiær, kommunens sundhedschef, centerlederen og afdelingschefen og selvfølgelig Farmakonomforeningens formand Ann-Mari Grønbæk, der kom med en buket blomster, en stor lyseblå check på 5.000 kr. og beskeden om, at hun var blevet valgt til Årets Farmakonom.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning