Del jeres farmakonommøde og vind lidt lækkerier

Hvis du arbejder på privat apotek, så er det rigtig vigtigt, at du og dine kolleger får talt om jeres ønsker til den nye overenskomst. Hvis I kan, er det en god idé at holde et farmakonommøde.

Hold afstand – eller hold mødet online
Lige nu skal vi alle sammen holde afstand, og det gælder selvfølgelig også når der holdes møde. Der gælder ikke noget forsamlingsforbud på arbejdspladser, men det er vigtigt med respekt for sikkerhed og både arbejdsgivers og kollegers ønsker. I kan derfor også holde jeres farmakonommøde som et onlinemøde. Så kan I mødes hjemmefra – og det kan I også tage et billede af.

Sådan er I med i konkurrencen

Når I holder farmakonommøde så tag et billede og del det på Instagram med hashtagget #voresfarmakonommøde – så er du og dine kolleger nemlig med i lodtrækningen om at vinde lidt lækkerier til jer på arbejdspladsen. Hvis I har været hurtigt ude og allerede har holdt farmakonommøde så læg et billede op med nogle af jer, der deltog og brug hashtagget – så kan I også være med i lodtrækningen! Der bliver udtrukket en vinder, når fristen for at komme med input udløber den 30. november.

Zoommøde

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning