FIP aflyst for danske farmakonomer

Siden dette års FIP-deltagere fik den glædelige nyhed, at de skulle på FIP og præsentere deres projekt har verden ændret sig.

Coronakrisen har betydet et farvel til den kendte hverdag, arrangementer er blevet aflyst, og større forsamlinger er blevet forbudt. Det har desværre også betydet, at Farmakonomforeningen har set sig nødsaget til at aflyse farmakonomdeltagelsen til FIP-kongressen i Sevilla i år.

Efter mange og lange overvejelser er det vurderet, at det ikke vil være forsvarligt at rejse til Spanien og deltage som gruppe på en kæmpe kongres med over 3.000 mennesker fra hele verden.

 

En god nyhed

Til gengæld er det besluttet, at deltagere fra dette års FIP får overført deres ansøgning til næste gang, der er FIP. Det vil sige, at de automatisk er sikret en plads, når FIP afholdes næste gang (hvis deres projekt kan blive godkendt af FIP). Det er planlagt, at FIP i 2021 finder sted i Brisbane i Australien.

Blandt de medlemmer, der skulle have deltaget på FIP, er der selvfølgelig mange der ærgrer sig - men over hele linjen er der også stor forståelse for beslutningen. Samtidig er deltagerne glade for muligheden for at kunne deltage næste gang FIP afholdes.


Mere info

Farmakonomforeningen vil løbende orientere om, hvad der sker med FIP og kommende FIP-kongresser i fagbladet Farmakonomen og på farmakonom.dk.

FIP Logo

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning