Er du ansat på privat apotek? Så HUSK at svare på arbejdsmiljøundersøgelse fra VIVE

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt. Som farmakonom på privat apotek kan du lige nu bidrage til en videnskabelig undersøgelse af arbejdsmiljøet. Hvis du ikke har set spørgeskemaet, så tjek dit spamfilter.

COLOURBOX49717013

Spørgeskemaet blev sendt tirsdag den 28. september til alle farmakonomer og farmakonomelever, der er medlemmer af Farmakonomforeningen og er ansat på privat apotek. Hvis du ikke har set mailen, så tjek dit spamfilter - masseudsendelser af den slags, kan nogle gange blive fanget i spamfilteret.

Dine svar er vigtige
Det er vigtigt, at så mange farmakonomer og farmakonomelever deltager i undersøgelsen som muligt. Det her er DIN mulighed for at fortælle, hvordan du oplever arbejdsmiljøet på din arbejdsplads. Der er ingen rigtige eller forkerte svar – dine svar skal alene afdække din oplevelse af arbejdsmiljøet, og det er derfor også vigtigt, at du svarer så præcist som muligt, for at den samlede undersøgelse giver et retvisende billede at arbejde videre med.

Vi håber derfor, at du vil tage dig tid til at besvare undersøgelsen. Som tak for hjælpen er der mulighed for at vinde en IPad eller et supergavekort.

Der er frist for at deltage tirsdag den 12. oktober klokken 12.00.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning