Hvordan er DIT arbejdsmiljø? Sidste udkald for at svare på stor undersøgelse

Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, VIVE, laver en grundig undersøgelse af arbejdsmiljøet for farmakonomer på privat apotek. Det er vigtigt, at DU svarer - sidste frist er tirsdag den 19. oktober kl. 12.00.

Dine svar er vigtige
Det er sjældent, at Farmakonomforeningen iværksættes en så grundig undersøgelse. Derfor er det vigtigt, at så mange farmakonomer og farmakonomelever deltager i undersøgelsen som muligt. Det her er DIN mulighed for at fortælle, hvordan du oplever arbejdsmiljøet på din arbejdsplads. Der er ingen rigtige eller forkerte svar – dine svar skal alene afdække din oplevelse af arbejdsmiljøet, og det er derfor også vigtigt, at du svarer så præcist som muligt, for at den samlede undersøgelse giver et retvisende billede at arbejde videre med.


Tjek din indbakke - og dit spamfilter!
Spørgeskemaet blev i første omgang sendt tirsdag den 28. september til alle farmakonomer og farmakonomelever, der er medlemmer af Farmakonomforeningen og er ansat på privat apotek. Tirsdag den 5. oktober blev den gensendt til alle der ikke havde svaret - og til alle dem, der havde påbegyndt en besvarelse, men som kom fra det. Hvis du ikke har set mailen, så tjek dit spamfilter - masseudsendelser har det nemlig med at ryge i spamfilteret.


Præmie på højkant
Vi håber, at du vil tage dig de 10-20 minutter, det tager at besvare undersøgelsen. Som tak for hjælpen er der mulighed for at vinde en IPad eller et supergavekort.

Der er frist for at deltage tirsdag den 19. oktober klokken 12.00.

COLOURBOX24409253

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning