Lad os dele meninger – og styrke fællesskabet

Der var knald på holdninger, initiativer og idéer, da foreningens regions- og sektionsbestyrelser samt bestyrelsen i Kreds Færøerne var samlet til 3-dages bestyrelsesuddannelse i september.

På de sidste sensommerdage i september tog foreningens bestyrelsesmedlemmer alle til Fredericia til tre dages bestyrelsesuddannelse. Med i kufferten havde de alle lysten til at blive klogere på, hvordan vi kan styrke de lokale fællesskaber i foreningen ved at dele historier, meninger og erfaringer med hinanden


Styrk fællesskabet og arbejd sammen om løsningerne
Lysten var i den grad drivkraften på uddannelsesdagene hvor bestyrelsesmedlemmerne blev sat på noget af en opgave. En opgave der – til tider - var både frustrerende og svær; nemlig at finde ud af, hvilke fortællinger og meninger der samler farmakonomer, og hvordan vi kan dele dem med hinanden og omverdenen for at styrke fællesskabet og synliggøres vores udfordringer. Og i sidste ende at kunne – og turde – at dele dem med andre.

Uddannelsesdagene var arrangeret af konsulenthuset DeltagerDanmark, som er specialister i, hvordan fagforeninger som Farmakonomforeningen kan fremme og  styrke farmakonomfællesskabet. Programmet vekslede mellem oplæg, gruppearbejde og refleksion på egen hånd og sluttede af med en stor ”fernisering”, hvor de enkelte bestyrelser skulle fremlægge de initiativer og mål, som de vil arbejde videre med for at styrke fællesskabet.

Mon kufferten på hjemturen overhovedet kunne lynes? Man kan være i tvivl – for deltagerne havde både debatindlæg og masser af idéer og en ny form for klarhed over deres rolle som bestyrelsesmedlem, som også skulle med hjem. 

Jeg har altid haft mange meninger, men det har været svært at komme ud med dem. Det føler jeg, at jeg har fået redskaber til nu

Annemette Chemnitz Eilers Farmakonom, formand for Region Nordjylland
Billede Fra Bestyrelsesuddannelse 2021

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning