Stor undersøgelse af farmakonomers arbejdsmiljø på privat apotek

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt. Derfor har Farmakonomforeningen bedt VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd – lave en videnskabelig undersøgelse af farmakonomers og farmakonomelevers arbejdsmiljø på privat apotek.

COLOURBOX24409253

Undersøgelsen skal dokumentere arbejdsmiljøet for farmakonomer og farmakonomelever. Spørgeskemaet indeholder spørgsmål om arbejdstid, psykisk arbejdsmiljø og trivsel. Formålet med undersøgelsen er at få et så præcist billede af farmakonomernes arbejdsmiljø som muligt. Det er nemlig vigtigt med et solidt fundament af viden i det fortsatte arbejde med farmakonomernes arbejdsmiljø.

Dine svar er vigtige
Det er vigtigt, at så mange farmakonomer og farmakonomelever deltager i undersøgelsen som muligt. Det her er DIN mulighed for at fortælle, hvordan du oplever arbejdsmiljøet på din arbejdsplads. Der er ingen rigtige eller forkerte svar – dine svar skal alene afdække din oplevelse af arbejdsmiljøet, og det er derfor også vigtigt, at du svarer så præcist som muligt, for at den samlede undersøgelse giver et retvisende billede at arbejde videre med.

 Vi håber derfor, at du vil tage dig tid til at besvare undersøgelsen. Som tak for hjælpen er der mulighed for at vinde en IPad eller et supergavekort.

Undersøgelsen vil blive udsendt fra VIVE tirsdag den 28. september, og der er frist for at deltage tirsdag den 12. oktober klokken 12.00.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning