Tag formanden med til farmakonommøde – og husk kaffe og kage!

Foreningens formand Ann-Mari Grønbæk vil være tæt på medlemmerne – og det skal covid-19 ikke sætte en stopper for. I kan derfor invitere Ann-Mari ud til en uformel kaffesnak på jeres arbejdsplads, hvor hun deltager virtuelt.

Amg Til Onlinemøde

Arbejdspladsbesøg og besøg i regioner samt sektioner skiftes – midlertidigt – ud med virtuelle møder under covid-19. For foreningens formand er det vigtigt at være tæt på medlemmerne, også i denne coronatid. Ann-Mari Grønbæk vil ”ud til medlemmerne,” og det kan man heldigvis komme virtuelt.

I kan derfor invitere formanden med til et farmakonommøde på jeres arbejdsplads, hvor hun vil logge på og deltage i en del af jeres møde:

”Formålet med mødet er at hilse på hinanden, og at jeg kan høre lidt om, hvad der rører sig hos jer i jeres dagligdag og arbejdsliv. Og så har I selvfølgelig mulighed for at høre lidt om mig. Jeg håber, at der er mange af jer, der gerne vil have et virtuelt besøg – jeg har nemlig brug for jeres indspark i mit arbejde som formand,” fortæller Ann-Mari Grønbæk.

Jeg håber, at der er rigtig mange af jer, der gerne vil have besøg. I må endelig ikke tøve med at sende en forespørgsel afsted.

Ann-Mari Grønbæk Formand

Vi giver kagen

Det er ikke tanken, at I skal forberede noget – udover at sætte kaffe over og købe en god kage:

- Jeg forventer ikke, at I har forberedt noget. Jeg vil bare hilse på og høre lidt om jer, og det kan være til et morgenmøde, i frokostpausen, om eftermiddagen eller efter arbejdstid, hvor jeg ”kigger forbi” virtuelt. Jeg håber, at der er rigtig mange af jer, der gerne vil have besøg. I må endelig ikke tøve med at sende en forespørgsel afsted. Og foreningen giver selvfølgelig et tilskud, så der kan købes en kage til at hygge med, forklarer Ann-Mari Grønbæk.

Ann-Mari Grønbæk vil tage på virtuelt besøg på farmakonommøder, så længe covid-19 sætter grænser for fysiske besøg, forventeligt frem til forsommeren 2021. Hvis det passer ind i regions/sektionsformandens kalender, vil jeres regions- eller sektionsformand også have mulighed for at hælde en kop kaffe op og deltage i mødet på afstand.


Sådan gør du:

  • Tal med dine kollegaer, om hvornår I har lyst til at invitere formanden med til et farmakonommøde
  • Send en mail til ff@farmakonom.dk med tre dato– og tidsforslag og skriv, hvilken arbejdsplads I kommer fra, og hvor mange I forventer, der deltager. I første omgang er der åbent i kalenderen indtil den 15. juni.
  • Send en forespørgsel. Herefter vil vi kigge på jeres forespørgsel og datoforslag og vende tilbage til jer hurtigst muligt.
  • I kan sidde sammen til farmakonommødet, forudsat selvfølgelig at covid-19-restriktionerne overholdes, og I er på arbejdspladsen – I kan også sidde ”hver for sig” hjemmefra, hvor foreningen sender et link ud til et virtuelt møde.

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning