Få input til dit arbejdsliv

Der er mange faktorer, der kan påvirke, hvordan du har det i dit job. Det sætter Farmakonomforeningen fokus på i en række arrangementer, hvor du kan få input til at få gejst og motivation i DIT arbejdsliv.

Miriam Dimsits Og Tine Irming Blomhøj

Motivation og arbejdsglæde
Kan du blive ramt af mangel på motivation, når du går på arbejde? Eller har du svært ved at se hvilke veje og muligheder, der er i dit arbejdsliv? Så er du bestemt ikke alene. Mange mennesker oplever at føle sig fastlåste eller ”fastbrændte” i deres job og har svært ved at få øje på handlemuligheder og finde vejen frem til arbejdsglæden igen. Netop det sætter vi fokus på nu.

Få inspiration og input
Så kom med til en aften, hvor vi stiller skarpt på, hvordan du får gejst, motivationen og gåpåmod i dit arbejdsliv, og hvor du kan høre meget mere om dine jobmuligheder som farmakonom.

Til arrangementet vil du møde:

  • Karriereekspert Miriam Dimsits som vil fortælle om, hvad karriere er, om oplevelsen af fastbrændthed i arbejdslivet, og måder til at bryde oplevelsen af den fastlåste situation.
  • Farmakonomforeningens karriererådgiver Tine Irming Blomhøj, der vil give dig indsigt i dine mange muligheder som farmakonom.

Vi sørger selvfølgelig for aftensmad til de fysiske arrangementer. Skynd dig at tilmelde dig - der er et begrænset antal pladser!

Find en dato der passer dig

Kom og vær med når Farmakonomforeningen inviterer alle medlemmer til at tage del i en spændende aften med fokus på karriere og fastbrændthed. Til arrangementet får vi besøg af karrierespecialist Miriam Dimitis, som vil lære os om, hvad karriere og fastbrændthed er. Og hvad vi kan gøre, når vi oplever det i vores arbejdsliv.
Du vil også møde karriererådgivere fra Farmakonomforeningen, der giver os indsigt i farmakonomernes mange jobmuligheder. 

Onsdag den 16. november - onlinemøde

Torsdag den 17. november - Scandic Roskilde

Onsdag den 23. november, Scandic Århus City 

Torsdag den 24. november, Severin Kursuscenter, Middelfart


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning