Farmakonomerne hjælper ukrainerne med indsamling

I medierne kan vi hver dag se voldsomme billeder fra Ukraine, hvor mange indbyggere flygter fra deres hjem og hverdag. I Europa har vi ikke set et land blive invaderet af et andet siden Anden Verdenskrig. Da det er en atommagt, der angriber, forandrer den her krig sikkerhedssituationen i Europa markant. Det er voldsomt.

Ukraines Farver Flag

Farmakonomforeningen indsamler gennem Røde Kors

Beskeden fra nødhjælpsorganisationerne er klar: De har først og fremmest brug for penge for at hjælpe krigens civile ofre.

Farmakonomforeningens hovedbestyrelse har derfor helt ekstraordinært besluttet at starte en indsamling til krigens ofre via Røde Kors, som farmakonomer har mulighed for at støtte igennem. Foreningen donerer de første 5.000 kr. til indsamlingen.

- Jeg tror vi er mange, der føler os magtesløse, når vi følger med i nyhederne fra Ukraine, og det kan være svært at vide, hvad man kan gøre. Som farmakonomer er det en del af vores faglighed at hjælpe og forsøge at lindre smerte og hjælpe folk til egenomsorg. Derfor giver det mening for os, at vi går sammen som faggruppe og samler ind i lige præcis den her situation, lyder det fra Farmakonomforeningens formand, Ann-Mari Grønbæk.

 

Du kan bidrage her

 

Her kan du læse hvordan fagbevægelsen med FH tager afstand fra angrebet på Ukraine


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning