Nye tillidsrepræsentanter i Nordatlanten

Farmakonomer i Grønland har fået egen tillidsrepræsentant. Det kan styrke vejledningen af farmakonomer i Grønland. På Færøerne er der både nye og kendte ansigter blandt de valgte.

Den nyvalgte tillidsrepræsentant skal dække farmakonomerne på Landsapoteket i Nuuk samt dem, der bliver ansat på kysthospitalerne. Der er særlige vilkår, der gør sig gældende for farmakonomer i Grønland. Derfor vil den nyvalgte tillidsrepræsentant få et særligt undervisningsforløb 1:1 udover at deltage på tillidsrepræsentantkurset Forhandling og Samarbejde.

Farmakonomforeningen har gennem længere tid ønsket at styrke samarbejdet med farmakonomerne i Grønland og derigennem styrke vejledningen for farmakonomer ansat i Grønland. Derfor er det godt nyt for farmakonomerne i Grønland, at de nu har en tillidsrepræsentant der er tæt på den hverdag, der er i det grønlandske og som samtidig har en farmakonomfaglig baggrund. Farmakonomerne, der er ansat i Grønland, er ansat på en fællesoverenskomst med Danske Bioanalytikere, Dbio. Farmakonomernes interesser er hidtil blevet tilgodeset i det daglige gennem en samarbejdsaftale med Dbios formand i Grønland om at varetage vores interesser i forhold til løn og ansættelse – herunder forhandling af overenskomst.

Nyvalgte og genvalgte tillidsrepræsentanter på Færøerne
På Færøerne er der også blevet holdt valg til tillidsrepræsentant. Her er det blevet til nyvalg på Eysturoyar Apotek og genvalg på Landsapoteket og på de øvrige apoteksafdelinger. Også her bliver der tilrettelagt et særligt TR-forløb, der tager højde for de særlige forhold på Færøerne.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning