Apotekssektoren går sammen mod krænkelser

Apotekerne skal altid være et trygt sted at arbejde. Derfor går Apotekerforeningen, Pharmadanmark og Farmakonomforeningen nu sammen for at få alle apoteker til at udarbejde en lokal politik for håndtering af krænkelser på arbejdspladsen.

Farmakonomforeningen, Pharmadanmark og Apotekerforeningen skriver i et fælles brev, at apotekerne altid skal være et trygt sted at arbejde, fysisk såvel som psykisk. Det sker i lyset af den seneste tids fokus på krænkelser i forskellige brancher. De tre foreninger har derfor i samarbejde med Crecea udarbejdet en tjekliste som inspiration til en politik om krænkende handlinger.

Formålet med politikken er, at apotekere og medarbejdere kan udarbejde en mere konkret handlingsplan, der kan forebygge og håndtere eventuelle krænkende handlinger på apoteket – herunder mobning og seksuel chikane.

Derfor skal alle medarbejdere på apotekerne involveres og orienteres som politikken, skriver de tre formænd.

Crecea lægger den omtalte tjekliste på deres hjemmeside for apotekssektoren på mandag 30. november, ligesom Crecea sender også tjeklisten ud med et nyhedsbrev til alle apoteker på mandag.

Læs brevet fra de tre formænd her


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning