Apotekssektoren har brug for DIN hjælp

Hvis du er ansat på privat apotek, så har vi lige nu brug for DIN hjælp til at undersøge efteruddannelse på privat apotek. Det er vigtigt for, at vi kan få skabt de bedst mulige efteruddannelsesmuligheder for dig og dine kolleger.

Østerbro Apotek (78)

Undersøgelsen skal vise, hvilken efteruddannelse farmakonomer og farmaceuter har deltaget i, og afdække ønsker til efteruddannelse.

Undersøgelsen er kun noget værd, hvis mange svarer på den – derfor er det vigtigt, at DU deltager.

 

Mail med link til undersøgelsen 4. december – ellers tjek Min Side

Hvis du som færdiguddannet medlem af Farmakonomforeningen arbejder på privat apotek, så modtog du en mail med link til undersøgelsen fredag den 4. december. Hvis du ikke har svaret endu, men heller ikke har mailen mere, så kan du også logge på Min Side, hvor du kan finde et link til undersøgelsen.

Skemaet er udarbejdet af Pharmakon. Det er sket i dialog med Farmakonomforeningen, Pharmadanmark og Danmarks Apotekerforening.

Din besvarelse er anonym. Det er Pharmakon, der behandler data. Foreningerne og Pharmakon vil i anonymiseret form bruge resultaterne i det videre arbejde med efteruddannelse.

Hvis skemaet driller - eller du har spørgsmål til opbygningen - så kontakt Charlotte Rossing fra Pharmakon på cr@pharmakon.dk eller 4820 6376. 

 

Det tager kun 5 minutter at svare. Vi håber meget på din hjælp. Sidste frist for at svare er den 3. januar 2021.

 


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning