Brug tiden hjemme på onlinekurser

Er du hjemsendt uden mulighed for at arbejde hjemmefra – og uden små børn om benene? Så har du mulighed for at bruge tiden på at lære nyt. Som medlem af Farmakonomforeningen har du nemlig - via FH - adgang til en række gode onlinekurser.

Onlinekurser

Vi er sammen i krisen – men vores hverdag kan være meget forskellig
Det er meget forskelligt, hvordan vi reagerer på en krisesituation, som den vi nu oplever. Nogle har hænderne mere end fulde med arbejde, børnepasning, hjemmeskoling og håndtering af indkøb for udsatte familiemedlemmer. Andre har tid til hjemmebag og rengøring. Og nogle sidder mest stille og håber på godt nyt.

Hvis du har overskuddet til det, så er der gode muligheder for, at du kan dygtiggøre dig ved hjælp af de onlinekurser, du som medlem af Farmakonomforeningen har adgang til.

Sæt kommaer eller få styr på teknikken
Du kan få styr på kommaerne med et tre-timers kommakursus. Du kan også få styr på en lang række af Microsofts Office-programmer som Word og Excel, ligesom du kan lære grundlæggende videoredigering med Adobe Premiere Pro. Der er også mulighed for at blive klogere på både virksomhedsøkonomi eller at blive undervist i at komme i gang med LinkedIn.

Hvis du arbejder hjemmefra, men synes det er tungt med de forskellige samarbejdsplatforme, så kan du også få 3-timers kurser i såvel Microsoft Teams, Mødeledelse – og en introduktion til Projektledelse.

Se kurserne her

Kom i gang ved at oprette dig som bruger her 


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning