Farmakonomer i det offentlige vil påvirke vilkår

Overenskomstforhandlingerne på de offentlige områder står for døren, og over 200 farmakonomer har indsendt deres bud på, hvad disse nye overenskomster skal indeholde. Nu er der udtaget krav, som er sendt videre til forhandlingsorganisationerne.

Vejen til indflydelse på hverdagsvilkår
Overenskomsten påvirker vores dagligdag, og derfor giver det god mening, at så mange offentligt ansatte farmakonomer har benyttet muligheden for at få indflydelse på de vilkår og rammer som de arbejder under. Farmakonomforeningen har nu udtaget kravene til OK21 på det offentlige område for alle tre arbejdsgiverområder. Det betyder, at der både på det statslige, kommunale og regionale område er udtaget krav, der er sendt til videre behandling i vores forhandlingsorganisationer.

For det statslige område betyder det, at kravene er sendt til CO10, mens kravene på det kommunale og regionale område er sendt til Sundhedskartellet. Her vil de, sammen med kravene fra de øvrige organisationer, blive samlet og skåret til, inden de i december bliver sendt til arbejdsgiverne.

Fokus i kravene

Kravene der er indsendt af medlemmerne, fokuserer naturligt meget på løn, men der er også blevet plads til flere krav om rammerne for arbejdet. Det betyder, at der er flere krav, der sætter fokus på både de arbejdsvilkår farmakonomerne arbejder under, og på de kompetencer, der skal til for at udføre arbejdet.

COLOURBOX18061444 (1)

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning