Masseafskedigelser på Lundbeck

I sidste uge meldte medicinalvirksomheden Lundbeck ud, at der ville komme en masseafskedigelse. Mandag fik de berørte medarbejdere besked. Det er endnu uvist, om der er farmakonomer blandt de afskedigede. Farmakonomforeningen står klar med rådgivning til de berørte.

Opsagt Kvinde

Farmakonomforeningen var til stede på Lundbeck

Farmakonomforeningen kontaktede allerede i sidste uge medlemmerne på virksomheden for at fortælle, at foreningen ville være til stede på Lundbeck mandag, hvor afskedigelserne fandt sted. Mange medlemmer vendte mandag tilbage for at fortælle, at de ikke blev opsagt, men Farmakonomforeningen har endnu ikke hørt fra alle.


Hurtigt i gang efter opsigelse

Farmakonomforeningen opfordrer alle berørte farmakonomer til at tage kontakt til foreningen. Al erfaring viser, at det i forbindelse med en opsigelse er en stor fordel hurtigst muligt at få hjælp. Hos Farmakonomforeningen kan man få støtte og vejledning om såvel de juridiske aspekter som sparring om ens videre karriere. Farmakonomforeningen kan som altid kontaktes på 3312 0600 eller ff@farmakonom.dk.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail til: raadgivning@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning