Ny hjemmeside: Vi har rystet posen

Den tredje februar så Farmakonomforeningens nye hjemmeside dagens lys. Farver og design er helt nye, og også måden, tekster og andet indhold er placeret på, er ændret – for at gøre det nemmere at finde rundt.

Ny Hjemmeside
Forsiden af Farmakonomforeningens nye hjemmeside

Efter næsten et års arbejde gik Farmakonomforeningens nye hjemmeside i luften i starten af februar.

Hjemmesiden er udviklet i samarbejde med webbureauet Eksponent, der har stået for teknikken bagved og designet. Strukturen på hjemmesiden – altså opbygningen af indholdet – er også ny.

– Posen er rystet, forklarer formand Christina Durinck.
– Gennem årene har vi fået en del henvendelser fra medlemmer, der har haft svært ved at finde deres overenskomst eller et lønskema. I forsommeren 2019 sendte vi derfor et spørgeskema ud til alle medlemmer. Det bekræftede os i, at det var nødvendigt at gentænke opbygningen af hele hjemmesiden.

Medlemmernes oplevelser præger opbygningen
Undervejs i arbejdet med den nye hjemmeside er der blev gennemført yderligere to undersøgelser blandt medlemmerne. Senest har en mindre gruppe medlemmer klikket sig rundt på et udkast til den nye hjemmeside.

– Ingen har endnu fundet de vises sten, når det kommer til, hvordan en hjemmeside bedst opbygges. Derfor har det væretvigtigt at inddrage farmakonomer fra forskellige arbejdsområder for at undersøge, om de havde nemt ved at finde rundt og for eksempel kunne finde deres overenskomst, fortæller formanden.
Også bestyrelsen og sekretariatet har undervejs været med til at kvalificere arbejdet med hjemmesiden.

Klar til mobilen
Udover en ny opbygning er hjemmesiden blevet konstrueret, så den fremstår mindst lige så godt på mobilen som på pc’en derhjemme. Samtidig er mange af teksterne
på hjemmesiden blevet omskrevet og opdateret.

– Vi håber, at I finder den nye hjemmeside indbydende, og at det er blevet nemmere at finde det, I søger både på mobil og pc. Og vi håber, at I vil have lidt tålmodighed med at lære den nye opbygning at kende, men også melde ind, hvis I spotter alvorlige fejl eller mangler, slutter Christina Durinck.

Mere om den nye hjemmeside

Andre nyheder på den nye hjemmeside er blandt andet:

• Overenskomsterne er samlet på et sted.
• Søgemaskinen er forbedret.
• Nyheder til tillidsrepræsentanter har fået sin egen side og placering.
• Hver side bliver kategoriseret med mindst et emneord. Det gør det nemmere at finde tilsvarende sider om samme emne. Fx er tillidsrepræsentant et emneord.
• Mange nye bokse, hvor blandt andet kommende arrangementer og andet kan præsenteres på en flot måde.
• Ikoner, der gør det nemmere hurtigt at se, hvad siden handler om. Fx har de sider, som handler om løn, deres eget ikon.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning