Turen går til Danmark – husk at bruge dine medlemsfordele

Mange kan se frem til en sommer i Danmark. Husk at dit medlemskab af Farmakonomforeningen giver dig adgang til en række rabatter i både sommerlandet og i hverdagen.

Strand Med Livredderstation

Mange af Farmakonomforeningens medlemmer sparer penge ved at benytte de kontante fordele og bonusordninger, der følger med medlemskabet.


Tilmeld dig – og få bonus eller rabat

Forbrugsforeningen er en af de goder, du som medlem af Farmakonomforeningen har adgang til, som giver kontante fordele i hverdagen. Via Forbrugsforeningen kan du handle i mere end 4.000 fysiske butikker og 500 webshops.

En anden måde at spare penge er ved at tilmelde dig LogBuy, som giver rabat i en lang række fysiske butikker, men også på overnatninger rundt i landet, på spisesteder og oplevelser som forlystelsesparker. Og der er også noget for gør-det-selv-folket. Der er med andre ord gode muligheder for at få feriebudgettet til at strække lidt længere.

Du har også mulighed for at købe billetter til koncerter og shows henover sommeren - og helt ind i efteråret og det nye år. Klik ind på Billetlugen og se mulighederne.

 

Du kan se de aktuelle medlemsfordele her


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning