Gør som 700 andre medlemmer – grin og bliv inspireret med Chris MacDonald

Få inspiration hjemme i stuen af ingen mindre end Chris MacDonald! Som medlem af Farmakonomforeningen kan du deltage gratis i medlemsarrangementet torsdag d. 25. marts kl. 20-21.30

Find smilebåndet frem, sæt kaffe over og find en god plads i sofaen. Så er du klar til at få virtuelt besøg hjemme i stuen torsdag 25. marts kl. 20, hvor Farmakonomforeningen blænder op for et inspirerende og sjovt virtuelt foredrag med Chris MacDonald.

Chris MacDonald scorer gang på gang topkarakter for sine foredrag, fordi han formår at møde, gribe og inspirere sine tilhørere med humor og sin autentiske personlighed. En aften i selskab med Chris er gode grin med plads til selvrefleksion, og så er det en oplevelse, som du sent vil glemme. Omkring 700 medlemmer af foreningen har allerede tilmeldt sig arrangementet dagen før, det løber af stablen. Men det er ikke for sent, hvis du ikke har nået det!

Tilmeld dig her: https://minside.farmakonom.dk/simple.aspx?func=course.info&cid=1245

OBS: Når du er tilmeldt, vil du få link til foredraget tilsendt.


Torsdag 25. marts kan Farmakonomforeningens medlemmer blive underholdt og klogere med Chris MacDonald (Foto: Just Human)

Hvad er koden til præstation og trivsel?
Vi ved i dag, at mennesket ikke kan trives uden at præstere på en eller anden måde. Men i vores forjagede samfund ved vi også, at mennesket godt kan præstere uden at trives. Så hvad er nøglen til at præstere godt og have det godt, samtidigt?

Chris MacDonald har brugt de sidste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på netop det spørgsmål. For vi har alle lyst til og behov for at præstere noget, men i vores moderne verden er præstation blevet et dagligt krav. Dertil kommer, at når vi præsterer intenst har vi svært ved at fungere rigtig godt socialt. Uheldigvis, for vores sociale relationer er helt afgørende for vores trivsel. Så hvordan balancerer vi vores indre behov med de ydre krav?

Spørgsmålet i kernen af alt er blevet: Er det muligt både at præstere og have det godt i en verden, hvor der ikke er langt fra præstation til stress, fra høj energi til ”jeg-orker-simpelthen-ikke-mere”?

I foredraget for Farmakonomforeningens medlemmer vil Chris MacDonald præsentere svaret – et resultat af årelange samarbejder med topforskere og 20 års personlig rejse for at forstå menneskets dybeste behov. Alt sammen udmønter sig i Chris MacDonalds inspirerende formel for, hvordan vi kan øge vores kapacitet og præstere på højt niveau. Samtidig med, at vi passer godt på os selv.

Glæd dig til et foredrag, som ikke er baseret på peptalk og holdninger. Det er derimod en tankevækkende rejse ind i den videnskabelige verden bag præstation og trivsel. Et foredrag, der vil føre dig gennem videnskabens største opdagelser og udstyre dig med de redskaber, der ligger bag at have det godt – og at præstere godt.

Vær forberedt på at grine og lære på én og samme tid!

Om Chris MacDonald:
- Chris MacDonald er født i 1973 i Minnesota, USA, og voksede op i Seattle.
- Han har boet i Danmark siden 1999, er kandidat i humanfysiologi og ekspert på mental- og fysisk sundhed, motivation og modstandsdygtighed.
- Chris MacDonald forsker og arbejder han tæt sammen med TrygFondens Center for Aktiv Sundhed på Rigshospitalet i forbindelse med et stort videnskabeligt forskningsprojekt, som undersøger hvorvidt livsstilsændringer er effektive i behandlingen af type 2-diabetes.

Kilde: Athena


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning