Gratis medlemsarrangementer: Grin med og blev inspireret af Chris MacDonald, Anette Sams og Mark Le Fevre

Når corona spænder ben for, at du kan tage til fysiske arrangementer i foreningen, så må foreningens arrangementer komme helt hjem til dig i stuen! Farmakonomforeningens hovedbestyrelse har derfor planlagt 3 virtuelle arrangementer for dig som medlem, og de skulle gerne aktivere både smilebånd, lattermuskler og inspirere.

Foredragsholdere

Chris MacDonald, Mark Le Fevre og Anette Sams er klar til at underholde dig virtuelt, og du kan være med hjemme fra sofaen. Foreningens hovedbestyrelse har nemlig planlagt en perlerække af virtuelle arrangementer, som er gratis for dig som medlem:

- Vi har brug for at se frem til noget, til at grine og være sammen – også under covid-19. Restriktioner og nedlukning sætter fortsat begrænsninger på, hvad vi i foreningen kan planlægge af aktiviteter for dig som medlem i den fysiske verden. Derfor er vi glade for, at Mark, Anette og Chris er klar på at underholde os virtuelt og forhåbentlig give os tre gode aftener, hvor vi kan være sammen – hver for sig, uddyber Ann-Mari Grønbæk, formand for Farmakonomforeningen.

Mark Le Fevre
Komiker Mark le Fêvre

Tirsdag 23. februar kl. 20 – 21: Grin sammen med komiker Mark Le Fevre

Mark le Fêvre fik på rekordtid etableret sig som en af Danmarks mest efterspurgte komikere. Folket fik for alvor øjnene op for Mark le Fêvres komiske talent, da han kickstartede sin karriere med internet-sketches, der førte et væld af nomineringer og priser med sig. Sidenhen debuterede han med One-man showet “Bøvl” i 2019, som modtog så flotte anmeldelser, at han blev nomineret til “Årets Komiker” samme år. Han er dog mest kendt som vært i seerhittet ”Stormester” på TV2 Zulu, der netop har vundet prisen både som årets Gameshow og Årets Underholdningsprogram.  

Marks stand-up tager som oftest udgangspunkt i sit eget liv. Han byder f.eks. på komisk fortvivlelse over voksenlivet med huskøb, parforhold og hans lille hund Strøbye.

Tilmeld dig arrangementet her 

Chris Macdonald, By Just Human
Chris MacDonald - foto: Just Human

Torsdag d. 25. marts kl. 20 - 21.30: Bliv inspireret til foredrag med Chris Macdonald

Oplev Danmarks foredragsholder nr. 1! Chris MacDonald scorer gang på gang topkarakter for sine foredrag, fordi han formår at møde, gribe og inspirere sine tilhørere med humor og sin autentiske personlighed. Chris Macdonald indfrier som altid de tårnhøje forventninger fra sine tusindvis af tilhørere - og mere til. En aften i selskab med Chris er gode grin med plads til selvrefleksion, og så er det en oplevelse i sent vil glemme.

Chris MacDonald er født i 1973 i Minnesota, USA, og voksede op i Seattle. Han har boet i Danmark siden 1999, er kandidat i humanfysiologi og ekspert på mental- og fysisk sundhed, motivation og modstandsdygtighed. Derudover forsker og arbejder han tæt sammen med TrygFondens Center for Aktiv Sundhed på Rigshospitalet i forbindelse med et stort videnskabeligt forskningsprojekt, som undersøger hvorvidt livsstilsændringer er effektive i behandlingen af type 2-diabetes.

Tilmeld dig arrangementet her 

Sams3

Mandag d. 26. april kl. 20 – 21:45: Bliv klogere på sukker med Anette Sams

Når vi ser sukker fra farmakonomernes faglige perspektiv, er der aha-oplevelser i vente.

Foredraget giver massevis af ny viden, klassisk viden i et nyt perspektiv og spændende overraskelser undervejs. Og hvis du tror, at mere viden skaber mere forvirring, kan du godt tro om igen! For med dit nye overblik bliver sundhed så simpelt, at du kan inspirere andre!

I foredraget giver farmaceut, ph.d., forsker og forfatter, Anette Sams, dig et indblik i de ting, du kan gøre for at gøre kroppen til aktiv medspiller for din sundhed. Din krop tilbyder dig nemlig en lang række oversete sundhedsmuligheder, hvis du – og den moderne normal – undlader at stå i vejen! Opdag hvor fascinerende din krop i virkeligheden er!

Du kan glæde dig til at lære nyt og få genopfrisket din viden om, hvordan du med særlig omtanke for blodsukkeret kan tænde for det gode samarbejde mellem tarmbakterier, kroppens egne celler og hormoner. Hør også, hvorfor det stabile blodsukker er din måske vigtigste sundhedsallierede, når det handler om at skabe øget velvære, energi, stabilt vægttab – samt at dæmpe inflammation i kroppen, reducere risikoen for livsstilssygdomme – og måske slukke for dem, der allerede er der.

Foredraget er baseret på forskningsresultater og blottet for sundhedsreligiøse retninger. Anette rydder fordomme og myter af vejen og forklarer med en praktisk og logisk tilgang hvordan vi hver især kan træffe små valg, som har en enorm effekt på vores daglige velbefindende og på vores sundhed, energiniveau – og måden vi tolererer hinanden på.

Tilmeld dig arrangementet her

 

Praktisk information:

Arrangementerne er gratis for Farmakonomforeningens medlemmer

Du skal tilmelde dig arrangementerne særskilt på MIN SIDE, og du får en bekræftelse, når vi har modtaget din tilmelding. Få dage inden arrangementet modtaget du en mail med link til foredraget.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning