Hjælp at hente for farmakonomelever der skal til reeksamen

Der er hvert år elever, der får brug for at benytte sig af muligheden for at gå til re-eksamen. På Farmakonomuddannelsen er der heldigvis hjælp at hente, både hvis man skal til re-eksamen og også, hvis man ender med at skulle gå tredje år om.

Omprøvekursus

Heldigvis er der hjælp at hente for de farmakonomelever, der ikke bestod deres tredje år. For at hjælpe omgængerne godt gennem den sidste del af uddannelsen har Farmakonomskolen særlige kurser for de elever, der ikke bestod ordinær eksamen.

I første omgang har der allerede i uge 26 (fra 28. juni til 2. juli) været et ugekursus for alle, der skal op til re-eksamen i august.

Ugekursus for omgængere i efteråret

For de elever, der ikke består re-eksamen i august (og dermed skal gå 3. år om) arbejder Farmakonomskolen i øjeblikket på at udvikle et forløb, som forventes at lande endeligt i august. Alle 3. års elever (også omgængerne) har samme ret til læseferie.

Farmakonomforeningen mener, at alle elever skal have en ugentlig studiedag og er enig i Farmakonomskolens anbefalinger om, at de elever, der skal gå tredje år om, også skal have studiedage.

De elever, det drejer sig om, får direkte besked af Farmakonomskolen.

Pharmakon (1)

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning