Kom i julestemning med Farmakonomforeningens julekalender

Som medlem af Farmakonomforeningen kan du deltage i årets virtuelle julekalender, hvor der er gode præmier på højkant. Tilmeld dig nu!

Når gaderne er oplyst med julekranse og du vælter ind i klejner i det lokale supermarked, så er det også tid til at tilmelde sig årets julekalender i Farmakonomforeningen.


Julespillereglerne
Når du tilmelder dig, får du tilsendt en mail hver dag op til jul i december, hvor du kan åbne dagens låge. Bag lågen gemmer sig en lille opgave; det kan være et spørgsmål, et puslespil eller noget helt tredje, og opgaven vil sandsynligvis handle om de ting, som vi i Farmakonomforeningen holder allermest af: Vores fag, foreningen, julen - og så vore samarbejdspartnere i PKA og Lån & Spar.

Når du åbner en låge og svarer rigtigt på dagens opgave deltager du i lodtrækningen - hver gang du deltager øges dine vinderchancer – for så får du et lod mere i puljen.

Du kan deltage i julekalenderen fra din telefon, ipad eller computer, og du skal blot åbne dagens låge inden natten går på hæld, så har du mulighed for at deltage.

Julekalenderen er kun for Farmakonomforeningens medlemmer. Du kan altid framelde dig, hvis du ikke ønsker at deltage mere, og du kan springe en dag over, hvis du har travlt med juleforberedelserne.

 

Tilmeld dig årets julekalender her


Hvad kan jeg vinde?
Der udtrækkes vindere i konkurrencen flere gange i løbet af december – og der er et par trådløse JBL høretelefoner, en lækker messengerbag fra Rains, en plaid fra Georg Jensen Damask, en kogebog om ny nordisk hverdagsmad og flere supergavekort på højkant. Deltagere bosiddende på Færøerne og i Grønland vil, hvis de bliver udtrukket som vindere af et gavekort, blive kontaktet med henblik på at aftale konvertering af gavekortet til en gave af tilsvarende værdi (300 kr.).

 

Nogle af præmierne er sponsoreret af foreningens samarbejdspartnere: Lån og Spar samt PKA.

Julemand

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning