Kom til elevaften og bliv klogere på dit arbejdsliv

Hvordan får du dit drømmejob, når du er færdiguddannet? Har du styr på, hvad dine faglige spidskompetencer er? Hvordan er det nu lige med de der dagpengerettigheder? Og hvordan fungerer det egentlig med din pension? Det er alt sammen spørgsmål, du kan blive klogere på til Farmakonomforeningens online elevaften mandag den 22. marts.

Elevaften

Når du er færdiguddannet, kan der være mange nye ting, som du skal have styr på, og det vil Farmakonomforeningen gerne hjælpe dig med at blive klædt på til. Farmakonomforeningen inviterer derfor til en spændende og informativ Elevaften, hvor både Farmakonomforeningen, men også FTF-a og PKA vil gøre dig klogere på alt det, du skal kende til som ny på arbejdsmarkedet.  

På mødet vil du især blive klogere på, hvordan du baner vejen til dit drømmejob, og hvordan du får styr på, hvad dine faglige spidskompetencer er som farmakonom.

Efter mødet vil Farmakonomforeningens faglige konsulenter helt ekstraordinært sidde klar ved telefonerne, hvis du ønsker individuel rådgivning. Det kan både være om konkrete problemer, du står over for på dit apotek, men også hvis du i øvrigt har spørgsmål til dit ansættelsesforhold, enten som elev eller kommende nyuddannet.

 

Tilmeld dig elevaften


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning