Lidt luksus i hverdagen

Selvom det meste er lukket ned, så kan du som medlem af Farmakonomforeningen stadig få glæde af dine kontante medlemstilbud og muligheder for rabatter online. Det gælder både i forhold til hverdagsforbruget, og hvis foråret for eksempel skal gå med havearbejde og opgradering af hjemmet, eller hvis du eller familien har brug for udstyr til fritids- og udeliv.

Online Shopping

Vi går alle og venter på genåbning og muligheden for at se mennesker og få spændende oplevelser. Men indtil da, så kan det være, at der er penge at spare på noget af det, DU bruger tiden på. Alt fra bageudstyr til online bogtjenester er det således muligt at få rabat på.

Der er allerede mange af Farmakonomforeningens medlemmer, der sparer penge ved at benytte de kontante fordele og bonusordninger, der følger med medlemskabet. Sidste år optjente Farmakonomforeningens medlemmer i alt 740.638 kroner i bonus ved at være tilmeldt Forbrugsforeningen, når de handlede i butikker og webshops som Silvan, Imerco, Stylepit og Power. Dermed trillede der i snit en bonus på 912 kroner ind på kontoen hos hver af dem.

Forbrugsforeningen er en af de goder, du som medlem af Farmakonomforeningen har adgang til, som giver kontante fordele i hverdagen. Via Forbrugsforeningen kan du handle i mere end 500 webshops - og i 4.000 fysiske butikker når verden åbner igen.

En anden måde at spare penge er ved at tilmelde dig LogBuy, som giver kontant rabat ved netshopping og det samme i en lang række fysiske butikker. Det er derfor en god idé at tjekke, om der er mulighed for at få rabat eller bonus, hvis du har planer om at investere i alt fra vandrestøvler, over elektronik til haveudstyr. Rabatterne er der alligevel – spørgsmålet er om du bruger dem

 

Læs mere om medlemsfordelene her

 


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning