Nyt karriereunivers på farmakonom.dk

Fra den 1. juli får du et helt nyt karriereunivers for farmakonomer på farmakonom.dk. Her kan du finde information, tips og vejledning om karrieremuligheder og jobsøgning.

Farma Infografik 2 Beskåret

Et nyt karriereunivers på farmakonom.dk har set dagens lys. Det giver overblik og inspiration til farmakonomers jobmuligheder og skal være en værktøjskasse for dig, som er nysgerrig på karriereudvikling – både på nuværende arbejdsplads eller en ny arbejdsplads.

Foreningen har fokus på karriere og jobmuligheder

Det skal nemlig være nemmere for dig som farmakonom at finde af, hvilken karrierevej du vil vælge. I foreningens strategi for 2019-2024 har kongressen derfor også opsat et mål om, at foreningen skal tilbyde rådgivning om karrievalg og jobskifte til medlemmerne. Derfor har Farmakonomforeningen nu udviklet et nyt karrieretilbud.

For hovedbestyrelsen er det nye karriereunivers en vigtig milepæl;

- Der har været et stort ønske om, at foreningen skal hjælpe og inspirere om karriere og job. Det nye karriereunivers er et første vigtigt skridt. Der er nemlig brug for, at I som medlemmer kan få rådgivning og hjælp til jeres karrieremuligheder. Nogle karriereveje ligger lige for – andre er måske ikke så åbenlyse. På sitet vil vi gerne oplyse om alle de mange karrieremuligheder, der er, og hjælpe dig med jobsøgningen, så det bliver nemmere for dig at få dit drømmejob, forklarer Ann-Mari Grønbæk, formand for Farmakonomforeningen.   

Det nye karriereunivers vil blive udbygget løbende – bl.a. med konkrete eksempler på, hvordan man kan opbygge et appetitligt CV eller en god motiveret ansøgning, hvis man vil have inspiration til at søge nyt job.

Der har været et stort ønske om, at foreningen skal hjælpe og inspirere om karriere og job. Det nye karriereunivers er et første vigtigt skridt.

Ann-Mari Grønbæk Formand for Farmakonomforeningen

Karriere – er mere end forfremmelse

For mange farmakonomer vil det dog være noget nyt at tænke i ”karriere”.

- Mange forbinder nok ordet karriere med at blive forfremmet eller med at være chef. Det kan det godt betyde, men for os er det meget bredere. Selvom vi farmakonomer har samme grunduddannelse alle sammen, så er vi ikke ens. Vi har forskellige drømme, og det er forskelligt, hvad vi finder arbejdsglæde i. Som farmakonom har man mange jobmuligheder; man kan specialisere sig, blive leder eller skifte fagområde. Du vælger selv, hvilken karrierevej, som du vil gå, men vi vil gerne hjælpe dig på vejen derhen gennem vores karrieretilbud, uddyber Ann-Mari Grønbæk.   


Karrieresamtaler på vej

Efter sommerferien udvides foreningens karrieretilbud med individuelle karrieresamtaler. Dette tilbud kan du allerede læse om på karriereuniverset, og man kan som medlem booke en samtale med en karriererådgiver i sekretariatet fra 1. september.

 

Du kan se karriereuniverset her

Som farmakonom har man mange jobmuligheder; man kan specialisere sig, blive leder eller skifte fagområde. Du vælger selv, hvilken karrierevej, som du vil gå, men vi vil gerne hjælpe dig på vejen derhen gennem vores karrieretilbud

Ann-Mari Grønbæk Formand for Farmakonomforeningen

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning