Stort ja til de offentlige overenskomster fra farmakonomerne

Et overvældende flertal blandt farmakonomerne i både stat, regioner og kommuner har stemt ja til overenskomsterne.

OK21 Logo Smal

Klart resultat giver høj legitimitet til fællesskabet

På det statslige område har 85 procent af de stemmeberettigede deltaget. Heraf har en overvældende majoritet på 91 procent stemt ja.

På det regionale og kommunale område har 73 procent af de stemmeberettigede farmakonomer stemt. Heraf har et imponerende flertal på 96 procent stemt ja.

Den høje deltagelse viser, at vi står sammen. Ved at stemme har hver enkelt farmakonom været med til at styrke Farmakonomforeningen.

Ann-Mari Grønbæk Formand, Farmakonomforeningen

Farmakonomforeningens formand Ann-Mari Grønbæk er meget tilfreds:

- Jeg var i forvejen glad for det resultat, vi fik forhandlet os frem til, fordi vi står midt i en international pandemi med tilhørende økonomisk krise. Jeg er glad for, at medlemmerne er enige, selvom vi nok alle gerne havde set, at der kom mere i lønposen.

Hun fortsætter:

- Den høje deltagelse viser, at vi står sammen. Ved at stemme har hver enkelt farmakonom været med til at styrke Farmakonomforeningen. Det stiller os stærkt også i fremtidige forhandlinger. Både dem, der har stemt ja, og dem der har stemt nej, har været med til at bekræfte vores styrke som fællesskab. Det er dét, en fagforening handler om.

 

Ja i Sundhedskartellet – men nej fra sygeplejerskerne og radiograferne

Overenskomsterne på det kommunale og regionale område er forhandlet i fællesskab med andre sundhedsfaglige organisationer i Sundhedskartellet. Også her har et samlet flertal stemt ja til overenskomsterne. Dog har et lille flertal blandt sygeplejerskerne og radiograferne stemt nej. Deres organisationer overvejer nu, hvordan de skal forholde sig til resultatet.

Både dem, der har stemt ja, og dem der har stemt nej, har været med til at bekræfte vores styrke som fællesskab. Det er dét, en fagforening handler om.

Ann-Mari Grønbæk Formand, Farmakonomforeningen

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning