En billigere hverdag via dit medlemskab

Alting bliver dyrere. Men er du klar over, at du gennem dit medlemskab af Farmakonomforeningen kan spare penge? Mange penge, faktisk.

Sparegris Med Redningskkrans Beskåret

Vi ser måbende til, mens priserne stiger. Vi snakker om vasketider, og hvilken opvarmning vi har i hjemmet, hvor højt termostaten skal sættes til vinter og gode apps til at tjekke tilbud. Men som medlem af Farmakonomforeningen har du faktisk i forvejen nogle muligheder for at spare penge, når du køber en lang række ting – også alt det dagligdags. Du skal bare lige i gang. Her kan du læse lidt om, hvordan du gør – og hvor du kan spare.

Forbrugsforeningen og Visma LogBuy
Grundlæggende kan du som medlem af Farmakonomforeningen bruge to forskellige ordninger til at spare penge på alt dét, du alligevel køber. Du kan melde dig ind i Forbrugsforeningen og du kan tilmelde dig Visma LogBuy. Gennem dem kan du få store besparelser på en lang række køb. Alt for mange til at remse op her.

Hvordan det fungerer
Forbrugsforeningen er en forening. Her får du et betalingskort, og hver gang du bruger det (på et af de mere end 4.500 steder, som foreningen samarbejder med) optjener du bonus. Typisk på 9 procent. Et medlemskab koster 132 kr. om året, og én gang om året, lige før jul, får du som medlem din bonus ind på dit kort igen. Det vil sige, at du sparer op til dig selv via dine køb. Og pengene kan bruges igen lige op til jul. Det er ret smart.
Hos Visma Logbuy får du rabat her og nu, når du køber. Du skal med andre ord ikke have så mange penge op af lommen, men kan opnå store besparelser hos de mere end 3.000 steder, der giver rabat.

Brug deres apps
Både Forbrugsforeningen og Logbuy har apps, som du kan installere på din telefon. Det gør det let lige at tjekke, om du kan få rabat eller bonus, mens du står i butikken og kommer i tanke om, at du måske kan spare lidt. Du kan også bruge appen eller tjekke online, når du sidder derhjemme og forbereder dit køb.

Noget af det du kan spare på
Som sagt er der penge at spare mange steder. Men i forhold til de udgifter, der især er steget og de steder, hvor det kan gøre en forskel i de fleste husholdninger, får du her en række eksempler. De konkrete butikker kan du se på de to ordningers hjemmeside. Eller altså i deres apps.
 
Spar penge på brændstof…
På en række tankstationer kan du spare penge på brændstof. Rabatterne er på 10 – 25 øre pr. liter (jo mere du køber, jo større rabat).

…og på alt det andet med køretøjer
Når du om lidt skal have vinterdæk på, kan du få mellem 10 – 20 % rabat alt efter værksted. Hvis bilen går i stykker kan du få 10 – 20 % på værksteder rundt om i hele landet. Du kan også få rabat på både vejhjælp, og billeje med 10 – 15 % hos de fleste større biludlejningsfirmaer.
Hvis du er afhængig af en god cykel til transport, så er der også penge at spare her.

Dagligvarer – dét du bruger hver dag
Du kan også spare penge på dine dagligvarer. Via dit medlemskab af Farmakonomforeningen har du mulighed for at købe både måltidskasser og fødevarer online til nedsat pris. En del af tjenesterne leverer i hele landet.

Abonnementer
Der kan også være penge at spare på forskellige typer af abonnementer. Det gælder eksempelvis internet, mobilabonnementer og lydbogstjenester.

Tøj og sko
Det er også muligt at finde gode rabatter, når der skal skiftes flyverdragter, teenageren vokser ud af sine sko, eller du selv har brug for nyt tøj.

Ferie – hvis der er plads til lidt luksus
Hvis en del af budgettet er sat af til at holde efterårsferie for, så husk også at der er penge at spare både på rejser og hotelværelser, på sommerhusleje og forskellige oplevelser som eksempelvis forlystelsesparker, museer, caféer og restauranter.

Nyt til hjemmet
Hvis du i stedet skal bruge efteråret på projekter i hjemmet, så tjek også mulighederne for at spare penge på køb i byggemarkeder, farvehandlere og møbelbutikker.

Brug nu fordelene
Priserne er steget markant på en lang række ting, og det er ikke alle udgifterne, det er til at få rabat på eller optjene bonus ved. Men hvis du ikke har brugt muligheden før, så er det er værd at prøve at få den nye vane at tjekke efter, om der kan være penge at spare ved hjælp af dit medlemskab, hver gang du køber noget.

Find dine besparelser her 


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning