Kalder Aarhus og omegn: Gode råd til lønforhandlingen

Onsdag 20. april inviterer Farmakonomforeningens Industrisektion til medlemsarrangement i Aarhus. Her kan foreningens medlemmer få gode råd til kommende lønforhandlinger fra Solveig Schmidt der er journalist og forhandler gennem ti år.

Solveig Schmidt

Solveig Schmidt har skrevet bogen ”Lønforhandling for kvinder” – men arrangementet er for både mænd og kvinder, skal vi understrege!

På mødet vil hun gennemgå, hvordan man gennemfører lønforhandlingen fra start til slut. Hvordan får man begyndt, og hvad gør man, når – eller hvis - der bliver sagt nej?

Solveig Schmidt gør det klart, at man kan lære sig at blive bedre til forhandling:

- Uanset tid og sted er det nemmest at blive hørt, hvis man ved, hvad man vil. Den gode nyhed er, at det kan læres. En portion viden, spædet op med lidt vilje og træning – og vupti. Så kan du forhandle din egen løn eller tage kampen op for en anden god sag. Det behøver slet ikke være en kunst at blive hørt.

Lønforhandling For Kvinder 2

Arrangementet finder sted på Comwell Århus, onsdag 20. april, kl. 18.00-21.00, og der indledes med mad og drikke efterfulgt af lønforhandlingsoplægget. Tilmeldingsfristen er 13. april, og medlemmer kan læse mere om arrangementet og tilmelde sig via ”Min side” på Farmakonomforeningens hjemmeside.

Tilmeld dig her

Uanset tid og sted er det nemmest at blive hørt, hvis man ved, hvad man vil. Den gode nyhed er, at det kan læres.

Solveig Schmidt Journalist, forfatter og forhandler

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning