Kom i julehumør med Farmakonomforeningen

Julen er over os, med alt hvad dertil hører – og det betyder selvfølgelig også, at du har mulighed for at være med i Farmakonomforeningens virtuelle julekalender.

Julekalender

Julespillereglerne
Når du tilmelder dig, får du tilsendt en mail med dagens låge hver dag op til jul. Bag lågen gemmer sig en lille opgave; det kan være et spørgsmål, et puslespil eller noget helt tredje, og opgaven handler om de ting, som vi i Farmakonomforeningen går allermest op i: Vores fag og foreningen – og så julen.

Dine vinderchancer øges for hver gang du deltager – for så får du et lod mere i puljen. Når du åbner en låge og svarer rigtigt på dagens opgave, deltager du automatisk i lodtrækningen.

Du kan deltage i julekalenderen fra din telefon, ipad eller computer, og du skal blot åbne dagens låge inden midnat, så har du et ekstra lod med i udtrækningen.

Julekalenderen er kun for Farmakonomforeningens medlemmer. Du kan altid framelde dig, hvis du ikke ønsker at deltage mere, og du kan springe en dag over, hvis du har travlt med juleforberedelserne.


Tilmeld dig her


Hvad kan jeg vinde?

Årets præmier er supergavekort, og der bliver udtrukket vindere flere gange i løbet af december. Deltagere bosiddende på Færøerne og i Grønland vil, hvis de bliver udtrukket som vindere af et gavekort, blive kontaktet med henblik på at aftale konvertering af gavekortet til en gave af tilsvarende værdi (300 kr.).


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning