Kom til foredrag med tv-læge Peter Qvortrup Geisling!

Som medlem af Farmakonomforeningen kan du komme til virtuelt foredrag med Peter Qvortrup Geisling mandag d. 14. marts kl. 20.15 – 21.30 om kommunikation i sundhedsvæsenet. Tilmeld dig nu!

Peter1

Peter Qvortrup Geisling er hele Danmarks TV-læge, og nu får du som medlem af Farmakonomforeningen mulighed for at komme til virtuelt foredrag med ham – kun for farmakonomer. 

Kommunikation i sundhedsvæsenet

Mandag d. 14. marts kl.20.15 blænder Peter op for et foredrag om ”Kommunikation i sundhedsvæsenet.”

Gennem mange år som TV-læge har Peter samlet en perlerække af eksempler på god og dårlig kommunikation mellem patienter og de ansatte i sundhedsvæsnet. Og også eksempler på pressens tackling af sundhedsstoffet.

Alt det får du et indblik i til foredraget, hvor der også bliver mulighed for at stille spørgsmål til Peter til sidst.

Husker du Lægens bord?

Peter har i årevis fungeret som DR’s lægefaglige ekspert, hvor han blandt andet har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmer som ”Lægens Bord” og ”Diagnose søges.” Samtidig er Peter sundhedskorrespondent på TV Avisen og har været en sikker havn, når danskerne har haft spørgsmål om corona.

Peter kan meget hurtigt og let forklare sig og give brugbare konkrete svar og råd, både på skærmen – og til Farmakonomforeningens virtuelle arrangement;

- Jeg er glad for, at vi holder fast i de virtuelle arrangementer i foreningen, og jeg glæder mig virkelig til at høre Peters finurlige og lærerige fortællinger om sundhedsvæsenet," fortæller Tina van der Klein, næstformand for Farmakonomforeningen og formand for den offentlige sektion.

Tilmeld dig arrangementet her. 

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail, hvor linket til det virtuelle arrangement er. Arrangementet afholdes over zoom.

Peter Qvortrup Geisling er bl.a. kendt fra:

– Sundhedsmagasinet (2016 – nu), DR

– TV Avisen, sundhedskorrespondent (2013 – nu), DR

– Diagnose Søges (2008 – 2009), DR1

– Førstehjælp til dit arbejdsliv: på job uden stress (2008), People’s Press

– Aftenshowet (2011 – 2012), DR1

– Ha’ det godt (2006-2008), DR1

– Lægens Bord (1997-2005), DR


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning