Medlem og snart færdiguddannet? Så får du et farmakonomemblem!

Til dimissionen får du dit længe ventede eksamensbevis. Men som medlem af Farmakonomforeningen får du også et mere synligt tegn på din faglighed. Et som du kan bære på tøjet.

Emblem Og Pailletter Beskåret

Du har knoklet for at lære det hele, og på den anden side af eksamen kommer tiden, hvor du selv står med ansvaret i skranken. Som en del af dit medlemskab får du et synligt bevis på dit fag og din faglighed. Farmakonomforeningens hovedbestyrelse har nemlig besluttet, at alle nyuddannede medlemmer får udleveret det nye emblem i forbindelse med dimissionen.

Gør opmærksom på din faglighed
Et af målene med at øge udbredelsen af emblemet er, at sørge for at flere kommer til at kende til farmakonomernes faglighed og at synliggøre faget. Flere ved efterhånden, at farmakonomer laver noget med lægemidler. Ved at sætte emblemet på tøjet sender man et signal om, at farmakonomer er kompetente til at rådgive og vejlede patienter og kunder. Det håber vi, at DU vil være med til!

Hvis du ikke er med til dimissionen
Hvis du er blevet færdig med uddannelsen, men ikke kommer til dimissionen, så kan du få selvfølgelig få tilsendt emblemet. Du skal bare sende en mail til Farmakonomforeningen

Endnu ikke medlem?
Hvis du ikke lige har fået meldt dig ind, så husk at du kan gøre det her - og være bedre sikret i dit arbejdsliv.

Meld dig ind


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning