Medlemsmøde: Bliv klogere på den nye arbejdsmiljøundersøgelse

Kom til virtuelt medlemsmøde 21. marts 2022, hvor hovedgæsten, seniorforsker Jan Hyld Pejtersen fra forsknings- og analysecentret VIVE, fortæller om den store arbejdsmiljøundersøgelse, der netop er offentliggjort.

Webinardeltager

I efteråret og første del af vinteren 2021 blev der gennemført en stor undersøgelse af apoteksfarmakonomers psykiske arbejdsmiljø.

Mandag den 21. marts 2022 fra 20.00 – 21.30 kan du blive klogere på resultaterne til et virtuelt medlemsmøde

Rigtig mange farmakonomer har bidraget ved at udfylde spørgeskemaet.

Derfor er det naturligt, at mange er nysgerrige efter høre mere om resultaterne. Derfor inviterer Farmakonomforeningen på virtuelt medlemsmøde både om selve undersøgelsen, og om hvad foreningen kan bruge den til.

Kom og bliv klogere på undersøgelsen
Foreningen har inviteret Jan Hyld Pejtersen – der har stået i spidsen for undersøgelsen - til at uddybe undersøgelsens resultater.

Tilmeld dig her

 

Hvad kan farmakonomerne bruge undersøgelsen til?
Når Jan Hyld Pejtersen har holdt sit oplæg og svaret på spørgsmål ved vi langt mere om arbejdsmiljøet på privat apotek.

Derefter kikker formand Ann-Mari Grønbæk frem og fortæller om bestyrelsens syn på en række vigtige spørgsmål. Hvad kan undersøgelsen bruges til? Hvad er næste skridt? Hvad har man opnået og håber at opnå?

Jan Hyld Pejtersen
Forsker ved forskningsinstitutionen VIVE, Jan Hyld Pejtersen, har stået for undersøgelsen

Der bliver også mulighed for dialog undervejs, hvor der bliver samlet op på skriftlige spørgsmål fra jer der kikker med.

 - Hvor er det bare godt, at vi nu har den her undersøgelse. Med den ved vi langt mere om hvor skoen trykker om arbejdsmiljøet på privat apotek. Det glæder jeg mig til at tale med medlemmerne om, lyder det fra Ann-Mari Grønbæk.

 

Du tilmelder dig medlemsmødet her

 

Du kan læse mere om undersøgelsen her

Om Jan Hyld Pejtersen

Jan er seniorforsker hos Vive og er en erfaren herre. Han er uddannet ph.d. og har en betydelig viden og erfaring med arbejdsmiljøundersøgelser og er medforfatter på en lang række artikler om emnet. Blandt andet om det psykiske arbejdsmiljøs betydningen for helbredet.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning