Vil du være klogere på investeringer?

Flere og flere privatpersoner er interesseret i at investere – men mange bliver holdt tilbage af, at de ikke synes de ved nok. Nu har du mulighed for at deltage i et gratis webinar om investering.

COLOURBOX18306169

I Farmakonomforeningen arbejder vi for at sikre dig ordentlige lønvilkår. Her er en mulighed for, at du selv kan prøve at få noget af dit overskud til at vokse – eller for at du kan blive klogere på, hvordan man overhovedet kommer i gang med at investere.

Som medlem af Farmakonomforeningen kan du nemlig være med når Lån & Spar holder gratis webinar med investering og aktiehandel i fokus.

(Webinaret vil blive optaget, så du kan se det senere, hvis tidspunktet ikke passer dig.)

Webinar foran din egen pc eller tablet

Dato 24. marts. Kl. 16:30-17:30

Kom med dine spørgsmål
Webinaret er både for dig der er forholdsvis ny på aktiemarkedet, og for dig som er nysgerrig måske slet ikke har investeret endnu.

Gennem webinaret bliver du klogere på både aktiemarkedet og generelt på dine investeringsmuligheder. Der er også plads til alle spørgsmål, så kom glad og fyr løs!

Link til deltagelse bliver sendt på din mail dagen før arrangementet.

Tilmeld dig webinaret her


Webinaret bliver udbudt af Lån & Spar Bank, men du behøver ikke at være kunde hos Lån & Spar Bank for at deltage. Som medlem af Farmakonomforeningen er du automatisk medejer af Lån & Spar Bank.
Farmakonomforeningen er nemlig en af de mere end 50 faglige organisationer, som ejer Lån & Spar Bank. Derfor får du som medlem af Farmakonomforeningen en række særlige fordele i banken, hvis du vælger at være kunde der - uanset om du er studerende, færdiguddannet eller selvstændig.

Banken blev grundlagt i 1880 ud fra et ønske om at give helt almindelige mennesker mulighed for at låne på rimelige vilkår – netop samtidig med at fagbevægelsen begyndte at vokse frem.

Tilmeld dig webinaret her


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning