Bliv en del af det spændende arbejde i hovedbestyrelsen - stil op til en fri plads!

For første gang er det muligt at stille direkte op til to ”frie pladser” i foreningens hovedbestyrelse. Har du lysten og engagementet til at stille op? Så har du nu chancen for at blive en del af hovedbestyrelsens indflydelsesrige arbejde og sætte dit præg på foreningen.

Friepladser

I mange år har alle foreningens hovedbestyrelsespladser været knyttet op på, at man skulle være formand i en af foreningen lokale bestyrelser.

Det er ikke et krav mere for alle pladser - for i foråret vedtog kongressen en ny politisk struktur, som nu giver dig en direkte indgangsbillet til foreningens hovedbestyrelse ved at stille op til en af de to ”frie pladser” i hovedbestyrelsen.

Alle med en sag på hjertet kan stille op

En fri plads giver alle farmakonomer med en sag på hjertet mulighed for at blive en del af det indflydelsesrige arbejde i hovedbestyrelsen.

Som medlem af hovedbestyrelsen er du sammen med resten af hovedbestyrelsens medlemmer med til at tage vigtige beslutninger til gavn for farmakonomerne. Du vil f.eks. være med til at beslutte hvilke initiativer og projekter, som foreningen skal prioritere for, at vi bliver en endnu bedre forening for farmakonomerne, og hvilke udfordringer, som er knyttet til farmakonomernes uddannelse og arbejdsliv, som skal i fokus.

Fripladsen betyder, at du ikke samtidig skal være formand for en kredsbestyrelse. Det er således kun arbejdet i hovedbestyrelsens, som du bliver valgt til.

Formand Ann-Mari Grønbæk håber, at du har lyst til at stille op;

 - Du kan stille op uanset hvor du arbejder, og uanset hvor du kommer fra i landet. Det kan være du har en hjertesag som fx uddannelse, løn, vilkår eller noget helt andet. Det vigtigste er, at du vil gøre en forskel for farmakonomerne ved at sidde i hovedbestyrelsen, hvor vi har brug for medlemmer med et stort drive, og som har et ønske om at være med til at sætte dagsordenen i foreningen.

Send opstillingssedlen inden d. 25. september  

De frie pladser vælges ved urafstemning blandt alle medlemmer. Hvis der ikke er mere end to kandidater opstillet, bliver kandidaterne valgt uden afstemning. Hvis du vælges til en fri plads i hovedbestyrelsen, er du valgt for en 2-årig periode frem til, at der er valg igen i efteråret 2025.

Når du vælges til en fri plads i hovedbestyrelsen, deltager du selvfølgelig i bestyrelsen på lige vilkår med de fem kredsformænd.. Som en del af hovedbestyrelsen modtager man et honorar for sit arbejde. Du kan læse mere om mødedatoer, honorar m.v. på foreningens valgside lige her.

Praktisk information om valget

- Der er deadline for opstilling d. 25. september

- Der afholdes urafstemning om de frie pladser, hvis der er mere end to kandidater opstillet. Afstemningen vil foregå d. 28. september kl. 12 - 11. oktober kl. 12

- For at stille op, skal du være aktivt medlem af Farmakonomforeningen, og du skal være færdiguddannet.

Sådan stiller du op

Du skal udfylde opstillingssedlen og sende den sammen med et portrætfoto til foreningens sekretariat. På opstillingssedlen står der mere relevant praktisk information i forbindelse med valget.

Hent opstillingssedlen

For at se denne video skal du acceptere marketing-cookies


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning