Farmakonomen Susanne er ny 'kritisk revisor' i foreningen

Farmakonom Susanne Storm Madsen blev på den nyligt afholdte kongres valgt som ny 'kritisk revisor' i Farmakonomforeningen.

Tirsdag 5. december besøgte den nyvalgte kritisk revisor i Farmakonomforeningen, Susanne Storm Madsen, sekretariatet i Valby. Her fik hun lejlighed til at hilse på formand Ann-Mari Grønbæk samt medarbejdere i sekretariatet, ligesom hun fik introduktion til nogle af sine nye arbejdsopgaver.

En kritisk revisor i en fagforening er en person valgt af medlemmerne til at gennemgå og vurdere bl.a. fagforeningens regnskaber, sikre at valg i foreningen er gået ordentligt til etc. Vedkommende skal sikre, at alt er i overensstemmelse med regler, love og vedtægter. Den kritiske revisor fungerer som en slags "intern revisor" og har til formål at sikre gennemsigtighed og ansvarlighed i fagforeningens økonomiske dispositioner.


Susanne Storm Madsen (tv) og formand Ann-Mari Grønbæk

Det er vigtigt, at kritisk revisor er uafhængig og objektiv i sin vurdering af foreningens økonomi for at sikre tillid og troværdighed blandt medlemmerne. Det er med andre ord en nøglerolle for foreningens virke, Susanne hermed indtager.

Susanne Storm Madsen har tidligere siddet i foreningens hovedbestyrelse og har et godt kendskab til Farmakonomforeningen "indefra".

Vi er i Farmakonomforeningen meget glade for, at Susanne har påtaget sig hvervet med denne for foreningen og medlemmerne så vigtige post.


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning