Nicolai Robinson er ny direktør i Farmakonomforeningen

Nicolai Robinson er ny direktør i Farmakonomforeningen fra 1. april 2023. Han kommer fra en stilling som chef for forhandling, arbejdsmarked og medlemskontakt i Danske Fysioterapeuter.

Farmakonomerne har en faglighed inden for medicinhåndtering, som gør en kæmpe forskel på sundhedsområdet, og der er allerede nogle åbne døre, som vi skal gå ind ad.

Nicolai Robinson Kommende direktør i Farmakonomforeningen

Nicolai Robinson tiltræder stillingen som direktør i Farmakonomforeningen 1. april. Han kommer fra en stilling som chef for forhandling, arbejdsmarked og medlemskontakt i Danske Fysioterapeuter og har stor erfaring med både ledelse, medlemsorganisering og forhandling, samt de mange muligheder, som digitalisering giver for medlemmerne. Samtidig har han gennem sine tidligere jobs et dybdegående kendskab til både sundhedsområdet og fagbevægelsen. Kompetencer, som fremover vil komme Farmakonomforeningen til gode.

Medlemmerne i centrum
Farmakonomforeningens formand, Ann-Mari Grønbæk, glæder sig til samarbejdet.

- Det er ingen hemmelighed, at vi i Farmakonomforeningens formandskab virkelig glæder os til, at Nicolai starter. I rekrutteringsprocessen stod det helt klart for os, at Nicolai har et skarpt blik på medlemmerne. Vi er derfor helt trygge ved, at Nicolai skal overtage ansvaret for foreningens drift og sekretariat, siger Ann-Mari Grønbæk.


Nicolai Robinson i selskab med formand Ann-Mari Grønbæk og næstformand Tina van der Klein (th.)

Farmakonomforeningens kommende direktør ser også meget frem til at træde ind ad dørene til foreningens sekretariat i Valby.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med at fortsætte udviklingen i foreningen sammen med hovedbestyrelsen, formandskabet og sekretariatet. Som direktør bliver det min fornemste opgave at bringe både foreningen og medlemmerne et skridt videre og ikke mindst styrke tilknytningen mellem forening og medlemmer. Farmakonomerne har en faglighed inden for medicinhåndtering, som gør en kæmpe forskel på sundhedsområdet, og der er allerede nogle åbne døre, som vi skal gå ind ad. Jeg glæder mig rigtig meget til at lære farmakonomerne at kende, siger Nicolai Robinson.

Nicolai Robinson er 50 år og bor i Valby. Han er uddannet jurist og konfliktmægler og kommer som nævnt fra en stilling i Danske Fysioterapeuter som chef for forhandling, arbejdsmarked og medlemskontakt. Han har tidligere bl.a. arbejdet i DJØF som chefkonsulent.

 


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail til: raadgivning@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning