Kampvalg igen! – denne gang om frie pladser

Der er godt gang i medlemsdemokratiet i Farmakonomforeningen. For første gang har det været muligt at stille op til en fri plads i foreningens hovedbestyrelse, og hele ni kandidater har meldt sig på banen. Fra torsdag den 28. september er det op til dig og dine farmakonomkolleger at afgøre valget.

KOLLAGE

Efter et spændende valg til kredsformandsposterne i Farmakonomforeningen, buldrer valgtoget videre. Som noget helt ny i foreningens organisering er der to ”frie pladser” i hovedbestyrelsen i spil. Med de frie pladser er målet, at man kan engagere sig i det politiske arbejde ved at være på valg blandt farmakonomer i hele landet i stedet for i det område man arbejder. I alt ni kandidater har meldt sig, hver især med ønsket om at gøre en forskel for farmakonomerne.

Du kan se hvem kandidaterne er her


Formand Ann-Mari Grønbæk er glad for den store interesse for de to poster:
- Det er virkelig dejligt, at der er så mange medlemmer, der gerne vil engagere sig i forenings-arbejdet. Vi har netop haft både generalforsamlinger og kredsformandsvalg, og der har været stort  engagement. Jeg ser det som en stor styrke for foreningen og for vores farmakonomfællesskab, fortæller hun.

- Jeg er spændt på at se, hvem der bliver valgt, og så glæder jeg mig til alt det spændende arbejde vi skal lave i den nye hovedbestyrelse, slutter hun.

Valget bliver skudt i gang torsdag den 28. september kl. 12 og løber frem til den 11. oktober kl. 12. Du kan stemme som aktivt medlem af foreningen. Du kan også stemme som elev. Passive medlemmer kan ikke stemme – fx hvis du er på pension eller arbejder udenfor faget. Hvis du er stemmeberettiget vil du modtage en mail med oplysning om valget og link til at stemme. Du skal afgive to stemmer.Hvis du vil se, hvem der sidder på kredsmandaterne i hovedbestyrelsen, så klik her


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning