Kredsformandsvalget er afgjort – her er din nye lokale repræsentant i Farmakonomforeningens hovedbestyrelse

Den tolv dage lange valgkamp er slut, og medlemmerne har i stort omfang benyttet muligheden for at stemme. Derfor er der nu afgjort, hvem der fremover skal repræsentere medlemmerne i Farmakonomforeningens kredse i foreningens hovedbestyrelse.

Der er i alt fem kredse i Farmakonomforeningens nye struktur. To af valgene blev afgjort ved fredsvalg. Men i Kreds Hovedstaden, i Kreds Midtjylland og i Kreds Syddanmark har der været kamp om pladserne.

De valgte kandidater er…
I Kreds Hovedstaden var der kamp om pladserne med hele fire kandidater. Blandt kandidaterne var foreningens nuværende næstformand, Tina van der Klein, der endte med at vinde valget. Hun gik blandt andet til valg på at forbedre vilkårene for alle farmakonomer, både gennem overenskomster og på den enkelte arbejdsplads.

Tina Van Der Klein Kandidat I Kreds Hovedstaden
Tina van der Klein, Kreds Hovedstaden

I Kreds Midtjylland blev det tillidsrepræsentant Anette Berg Jensen, der fremover kan kalde sig kredsformand. Hun gik til valg på både faglig udvikling og fagligt sammenhold - og på at sikre at seniorerne bliver i faget længst muligt.

Anette Berg Jensen Kandidat I Kreds Midtjylland
Anette Berg Jensen, Kreds Midtjylland

I Kreds Syddanmark var det også en tillidsrepræsentant, der løb med sejren. Den tilfaldt nemlig Trine Simonsen, der blandt andet gik til valg på at samle farmakonomerne på tværs af faget og uanset arbejdsplads og arbejdsopgaver, og udnytte de spændende muligheder der findes for at udvikle faget.

Trine Simonsen Kandidat Kreds Syddanmark
Trine Simonsen, Kreds Syddanmark

Godt med stort engagement
Formand for Farmakonomforeningen, Ann-Mari Grønbæk, er meget glad for at medlemmerne i så høj grad har givet deres mening til kende. Hun er også glad for den sobre valgkamp der er blevet ført – og i det hele taget for, at der har været så mange engagerede kandidater:
- Farmakonomforeningen er medlemmernes forening. Og det er helt grundlæggende et tegn på en sund medlemskultur, at der er mange der gerne vil stille op og har en holdning til både fællesskabet og foreningens retning. Samtidig er jeg virkelig glad for at hele 37,8 % af medlemmerne har brugt muligheden for at stemme, siger hun.
- Det er virkelig flot!

Hun fortsætter:
- Jeg håber at nogle af de dygtige kandidater, der ikke blev valgt, har mod på at stille op, enten til en plads i deres kredsbestyrelse, eller til en af de frie pladser i hovedbestyrelsen. Jeg vil gerne takke dem alle mange gange for at stille op.

Læs mere om valg til kredsbestyrelsen

To kandidater valgt ved fredsvalg
I Kreds Sjælland var Dea Friis Jensen eneste kandidat. Hun blev derfor automatisk kredsformand.

Dea Friis Jensen Formand I Kreds Sjælland (1)
Dea Friis Jensen, Kreds Sjælland

Også i Kreds Nordjylland var der kun en enkelt kandidat. Her er det Annemette Chemnitz Eilers, der har fået titlen Kredsformand. De har begge allerede haft en plads i hovedbestyrelsen, da de hver især har været regionsformand indtil nu.

Annemette Chemnitz Eilers Kandidat I Kreds Nordjylland
Annemette Chemnitz Eilers

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning