Kom i julehumør med Farmakonomforeningens julekalender

Som medlem af Farmakonomforeningen kan du deltage i årets virtuelle julekalender, hvor der er gode SuperGavekort på højkant. De kan stadig nå at tilmelde dig!

COLOURBOX48564156

Vi er nået ind i december, og hvis du ikke allerede har gjort det, så fortvivl ikke: du kan stadig nå at være med i  årets julekalender fra Farmakonomforeningen.


Julespillereglerne
Når du tilmelder dig, får du tilsendt en mail hver dag op til jul i december, hvor du kan åbne dagens låge. Bag lågen gemmer sig en lille opgave; det kan være et spørgsmål, et puslespil eller noget helt tredje, og opgaven vil sandsynligvis handle om de ting, som vi i Farmakonomforeningen holder allermest af: Vores fag, foreningen og julen.

Når du åbner en låge og svarer rigtigt på dagens opgave deltager du i lodtrækningen - hver gang du deltager øges dine vinderchancer – for så får du et lod mere i puljen.

Du kan deltage i julekalenderen fra din telefon, ipad eller computer, og du skal blot åbne dagens låge inden natten går på hæld, så har du mulighed for at deltage.

Julekalenderen er kun for Farmakonomforeningens medlemmer. Du kan altid framelde dig, hvis du ikke ønsker at deltage mere, og du kan springe en dag over, hvis du har travlt med juleforberedelserne.


Tilmeld dig julekalenderen her

 

Hvad kan jeg vinde?
Årets præmier er Supergavekort, og der bliver udtrukket vindere flere gange i løbet af december. Deltagere bosiddende på Færøerne og i Grønland vil, hvis de bliver udtrukket som vindere af et gavekort, blive kontaktet med henblik på at aftale konvertering af gavekortet til en gave af tilsvarende værdi (300 kr.).


Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning