Vær med til at forbedre foreningen

Farmakonomforeningen måler løbende medlemmernes tilfredshed med foreningen. Det er vigtigt for at sikre fortsat udvikling af foreningen. Derfor har en lang række medlemmer lige modtaget et spørgeskema i indbakken. Hvis du har, så må du MEGET gerne svare.

Medlemsundersøgelse
Én gang hvert halve år udsender Farmakonomforeningen en spørgeskemaundersøgelse pr mail til en stor gruppe medlemmer. Undersøgelsen bliver lavet i samarbejde med Ennova. Som medlem vil du blive udtrukket til at deltage i undersøgelsen en gang i mellem. Og det er rigtig vigtigt, at du svarer. Svarene bliver nemlig løbende brugt til at forbedre foreningens arbejde. Hvis du er blandt de medlemmer, der er udtrukket til at svare i denne omgang, så har du netop fået et link tilsendt pr. mail, og vi håber, at du har tid til at svare på undersøgelsen. Foreningen kan nemlig kun blive bedre, hvis vi ved, hvordan I har det.

Undersøgelsen er kort og tager ikke mere end fem minutter at besvare. Vær opmærksom på at mailen kan være registreret som spam eller reklame i din mailboks. Tjek derfor gerne spamfilter eller din mappe med uønsket post for at se, om du er en af de medlemmer, der har modtaget et link til undersøgelsen.

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning