Formandsskabet

I det daglige ligger den politiske styring hos formandskabet, der består af formanden og næstformanden. Formandskabet træffer beslutninger i samspil med hovedbestyrelsen.

Christina Durinck tiltrådte som formand den 20. november 2014 og blev genvalgt ved kongressen den 18. november 2016.

Hun har tidligere været næstformand i Farmakonomforeningen og før det formand for elevsektionen. Christina Durinck har arbejdet 5 år på Sønderbro Apotek i København sideløbende med hendes faglige aktiviteter.

Ann-Mari Grønbæk tiltrådte som næstformand 23. april 2017. Ann-Mari Grønbæk er tilknyttet Herning Løve Apotek og er regionsformand for Farmakonomforeningen i Region Midtjylland.

Valg af formand og næstformand

Formanden vælges ved urafstemning hvert fjerde år. Hovedbestyrelsen vælger næstformanden, der skal være medlem af bestyrelsen.

Kontakt til formandsskabet

Christina Durinck