Udmeldelse

Vi er kede af at du overvejer at melde dig ud af Farmakonomforeningen

Som medlem af Farmakonomforeningen er du med i et stærkt fagligt fællesskab, et fællesskab for alle farmakonomer i Danmark.

Det er i Farmakonomforeningen at farmakonomfagligheden styrkes og udvikles. Det er her, at du selv får dit faglige input.

Farmakonomforeningen er din forening, når du har brug for hjælp. Det kan være når du gerne vil vende dine karrieretanker. Når du har spørgsmål til dit job og dine rettigheder. Eller når det er gået galt mellem dig og din arbejdsgiver.

Det er Farmakonomforeningen som sikrer dine overenskomstvilkår og samlet møder arbejdsgiverne og påvirker vores fag, uddannelse og andre krav om forandring.

Du får som medlem en række fordele, som kun gælder for dig. Det er gode forsikringsaftaler. En fordelagtig bank. Og mange rabatordninger. Alt sammen noget, som kun tilbydes dig som medlem. 

 Læs mere om fordelene ved dit medlemskab

Vil du fortsat melde dig ud? Så vil vi meget gerne høre om baggrunden for din udmeldelse. 

Og vi står altid klar til at byde dig velkommen i foreningen og i vores faglige fællesskab igen.

Tak for dit medlemskab. Og måske på gensyn en anden gang.

Er du i tvivl?

Vi vil meget gerne beholde dig som medlem. Og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Hvis du har brug for at vende et konkret problem eller blot er nysgerrig på hvad foreningen faktisk kan tilbyde dig inden du melder dig ud, så kontakt os på telefon 33120600. Ønsker du i stedet, at vi ringer dig op, så skriv dit nummer på ff@farmakonom.dk og vi vil ringe dig op.

Udmeldelsesformular


Emneord